Ροή Ειδήσεων

Θεραπευτικό-ποδολογικό πεντικιούρ – Mας αφορά όλους

τελικό αποτέλεσμα - δείτε το πριν παρακάτω

Η ποδολογία ανήκει στον τομέα των παραϊατρικών και ασχολείται αποκλειστικά με παθήσεις και την περιποίηση των κάτω άκρων, θεραπεύοντας κάλους, ραγάδες, υπερκερατώσεις, μυκητιάσεις, σκληροδερμία, εισφρήσεις κ.α.

Αν αναρωτιέστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με εσάς, η εξειδικευμένη ποδολόγος Λευκή Κουτρέλα μας ενημερώνει ότι πάνω από το 80% των ανθρώπων επηρεάζεται η ζωή τους με κάτι από τα παραπάνω και δεν το γνωρίζουν, τονίζοντας τη σημαντικότητα του προλαμβάνειν.

νύχια με μύκητα 

καθαρισμός νυχιού

κατά την διάρκεια του καθαρισμού
Τελικό αποτέλεσμα μετά από το εκ νέου χτίσιμο του νυχιού


Τι είναι το ποδολογικό πεντικιούρ

Με τον όρο «ποδολογικό πεντικιούρ» αναφερόμαστε στην «ξηρή» περιποίηση του πέλματος με τη χρήση ειδικού επαγγελματικού τροχού. Η ποδολογία έχει και προληπτικές ιδιότητες καθώς μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση επιπλοκών παθολογικών προβλημάτων, όπως είναι του σακχαρώδη διαβήτη.

Ο σωστός καθαρισμός και η περιποίηση των νυχιών από ειδικό ποδολόγο μπορεί να συμβάλλει ακόμη και στην πρόληψη σοβαρών νοσημάτων.

Πότε να κάνω ποδολογικό πεντικιούρ

Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο πρόβλημα για να επισκεφθείτε έναν ποδολόγο καθώς οι συμβουλές του σχετικά με την υγεία των ποδιών σας αλλά και την επιλογή σωστών παπουτσιών μπορεί να αποβούν πολύτιμες για να έχετε καθημερινά ξεκούραστα και υγιή πόδια ,χωρίς προβλήματα.

πριν και μετά - καθαρισμός πέλματος


Στο Leuki koutrela Nail Salon έχουμε εξειδικευτεί στον κλάδο της Ποδολογίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Η Λευκή Κουτρέλα και η ομάδα της διαθέτουν πείρα, εξειδικευμένες γνώσεις και άψογο επαγγελματισμό και αναλαμβάνουν την περιποίηση των κάτω άκρων σας αλλά και την αποτελεσματική θεραπεία των προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν.

Πριν και μετά


Κλείστε το δικό σας ραντεβού άμεσα και αφεθείτε στην εξυπηρέτηση των ειδικών.

Το εξειδικευμένο κατάστημα της κ. Λευκής Κουτρέλα επισκέπτονται άνθρωποι από όλη την Ελλάδα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει. 
Στοιχεία επικοινωνίας : 
📞2294 305190
📌Αρτέμιδα, Λ. Βραυρώνος & Ζωοδόχου Πηγής


   
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.