Ροή Ειδήσεων

ΧΟΡΗΓΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ν.ΒΟΥΤΖΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.


Ακολουθούν ενδεικτικά ευχαριστήρια απο άλλα εθελοντικά σώματα προς το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ν.ΒΟΥΤΖΑ.

Ο.Α.Κ. 4Χ4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η εθελοντική μας ομάδα έχει δεχθεί, από την ίδρυσή της το 2009 μέχρι σήμερα, αρκετές δωρεές από πολίτες, από επιχειρήσεις και από διάφορους φορείς, οι οποίοι έχουν όλοι εκτιμήσει την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Αυτή` όμως, είναι η πρώτη φορά, που λαμβάνουμε δωρεά εξοπλισμού από άλλη εθελοντική ομάδα !!!

Η συγκινητική δωρεάν προσφορά εξοπλισμού που δεχθήκαμε από τους συναδέλφους εθελοντές του Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου ήταν μια πράξη που μας γέμισε με χαρά και αισιοδοξία.

#Χαρά, γιατί παραλάβαμε Μ.Α.Π. (Μέσα Ατομικής Προστασίας) υψηλών προδιαγραφών, ελαφρώς μεταχειρισμένα, τα οποία ασφαλώς είχαμε ανάγκη και τα οποία θα μας χρησιμεύουν ώστε τα μέλη της ομάδας μας να παρεμβαίνουν σε συμβάντα, με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

#Αισιοδοξία, γιατί η αφιλοκερδής αυτή χειρονομία στον χώρο του εθελοντισμού σημαίνει για εμάς πολλά πράγματα και, πάνω απ' όλα μας δημιουργεί την πεποίθηση μιας θετικής αλλαγής, μιας αλλαγής προς τη σωστή κατεύθυνση !

Πράγματι, στην εποχή μας, η απλή ενθάρρυνση και η ηθική συμπαράσταση δεν αρκούν.
Με την κίνησή τους αυτή, οι συνάδελφοι εθελοντές, κάνοντας πράξη το «ο έχων δυο χιτώνας να δίνει τον έναν» και μοιράζοντας περίσσιο εξοπλισμό σε ομάδες της επαρχίας που τον είχαν ανάγκη, έδειξαν το μέτρο της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης που τους διακρίνει.

Θα το θυμόμαστε και ελπίζουμε, με τον καιρό, να το ανταποδώσουμε!
Φίλοι εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος Ν.Βουτζά - Προβαλίνθου: οι υπεύθυνοι και όλα τα μέλη της Ο.Α.Κ. 4Χ4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και ευχόμαστε η κίνηση σας αυτή να λειτουργήσει ευρύτερα ως έναυσμα και αφετηρία για την υλοποίηση και άλλων παρόμοιων δράσεων.

Σωματείο Εθελοντισμού Άμπελος


Ευχαριστούμε πάρα πολύ το "Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν.Βουτζά-Προβαλίνθου" για την προσφορά εξοπλισμού (στολές πυρόσβεσης, κράνη και χιτώνια). Ευχαριστούμε πολύ.


ς
               Stylianos Tsirigotakis  - Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.)Η ΟΕΔΙΜ ευχαριστεί θερμά το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζα - Προβαλινθου και τον διοικητή τους Κο Κυριάκο Δαμιανόγλου για τη δωρεά υλικών (4 πυροσβεστικά κράνη και 4 επενδύτες).


Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ρόδου - Ο.Α.Κ

Το Δ.Σ και τα μέλη της ομάδας μας Ο.Α.Κ ΡΟΔΟΥ, θα ηθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ, για την ενίσχυση- δωρεά στην ομάδα μας, σε είδη ρουχισμού και ΜΑΠ (μέτρα ατομικης προστασίας).

ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας


Ευχαριστούμε πολύ το "Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν.Βουτζά-Προβαλίνθου" για την δωρεά τους στην ομάδα μας.

Στολές πυρόσβεσης, κράνη και χιτώνια.!!

George DanezisΕθελοντικό Διασωστικό Σώμα Θήρας

Το Διασωστικό Σώμα Θήρας ευχαριστεί το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν.Βουτζά-Προβαλίνθου για την δωρεά Μ.Α.Π. Πυρόσβεσης προς την ομάδα μας. Είναι τιμή μας να γνωρίζουμε και να συνεργαζόμαστε με τέτοιους ανθρώπους, αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση κύριοι.
ΖΩnews
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.