Ροή Ειδήσεων

«Επίσημη πρώτη με παρατράγουδα στον Μαραθώνα»


ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΗΔΗ Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ !

Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα (Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου), ΔΕΝ άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω το επόμενο και καλύτερο να είναι και δημοκρατικότερο !

Σπύρος ΠαππάςΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ τις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και ΓΝΩΜΕΣ !

Εκτός από τους εκλεγμένους Συμβούλους και σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 74 του Νόμου 4555/2018, δικαίωμα να τοποθετηθούν και να εκφράσουν την άποψή τους έχουν (εφ’ όσον το ζητήσουν) και οι πολίτες (εάν βέβαια τους αφήνετε να μιλήσουν) !

Μπορείτε όμως και τους εκλεγμένους Συμβούλους, αλλά και τους πολίτες-ψηφοφόρους να αγνοήσετε και τον νόμο να καταργήσετε. Μπορείτε επίσης, εντελώς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, να παίρνετε μόνοι σας τις αποφάσεις και όποτε κρίνετε σκόπιμο, να μας τις ανακοινώνετε.  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ I»
Παρ. 9 του άρθρου 74 του Νόμου 4555/2018
«Με απόφασή του, η οποία λαμβάνεται με απλή πλειοψηφία των παρόντων μελών του, το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να επιτρέπει να λάβουν το λόγο εκπρόσωποι φορέων ή πολίτες που παρευρίσκονται στη συνεδρίαση, εφ’ όσον το ζητήσουν».


Αναλυτικότερα στο φύλλο της Ζω  που θα κυκλοφορήσει....Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.