Ροή Ειδήσεων

Δείτε τη λίστα με τους εγκεκριμένους του Προγράμματος Επιδότησης Covid - ΑττικήςΣύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της περιφέρειας Αττικής αναρτήθηκε ο τελικός πίνακας με το σύνολο των επιχειρήσεων που θα λάβουν μη επιστρεπτέα χρηματοδότηση, από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής "Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19"
Στον Συγκεντρωτικό Πίνακα περιλαμβάνονται συνολικά 9.617 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν θετικά και η συνολική δημόσια δαπάνη τους ανέρχεται στο ποσό των 250.104.325€.

Η διαδικασία αξιολόγησης

Όσον αφορά τη διαδικασία αξιολόγησης που ακολουθήθηκε, διευκρινίζεται ότι:

  1. Όπως ορίζεται στην πρόσκληση (ενότητα 10.2, σελ. 14), οι επιχειρήσεις αξιολογήθηκαν σε φθίνουσα βαθμολογική σειρά με βάση τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν από τους δικαιούχους κατά την υποβολή της αίτησής τους.

  2. Κατά την αξιολόγηση, η αρχική βαθμολογία υποβολής ελέγχθηκε και επιβεβαιώθηκε ή επαναπροσδιορίστηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που συνοδεύουν την αίτηση, ελέγχοντας ταυτόχρονα και την ορθότητα / πληρότητα των υποβληθέντων δικαιολογητικών.

  3. Η βαθμολογία υποβολής της τελευταίας θετικά αξιολογημένης επιχείρησης («βάση εισαγωγής») για την οποία επαρκεί ο προϋπολογισμός των 200 εκ. € (δηλαδή μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις) είναι 44,51.

  4. Η βαθμολογία υποβολής της τελευταίας θετικά αξιολογημένης επιχείρησης («βάση εισαγωγής») για την οποία επαρκεί ο προϋπολογισμός των επιπλέον 50 εκ. € (δηλαδή αυτοαπασχολούμενοι και πολύ μικρές με έως και 9 άτομα προσωπικό (με βάση ΕΜΕ 2019) είναι 32,20.

  5. Όπως ορίζεται στην πρόσκληση (ενότητα 10.2, σελ. 14), ο έλεγχος και η αξιολόγηση διενεργήθηκε μόνο για τις αιτήσεις εκείνες για τις οποίες επαρκεί η διαθέσιμη χρηματοδότηση.ΖΩnews

Trust The Experts

Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από ανθρώπους-στελέχη πολυεθνικών και νέους πτυχιούχους, συνδυάζει χρόνια εμπειρίας με την φρεσκάδα των καινοτόμων ιδεών και προτάσεων!

Συμβουλέψου και Εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Οι καταλληλότερες λύσεις και υπηρεσίες για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

ZICON Business Development Solutions

Accounting, Financial Planning & Business Development Specialists

(Στουρνάρη 49 , Αθήνα ,tel: 210.440.80.40 , email: info@zicon.gr)

www.zicon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.