Ροή Ειδήσεων

ΣΥΜΜΑΧΙΑ : Έτοιμος για το ρεκόρ Γκίνες ο κ. Σωτηρίου...

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έτοιμος για το ρεκόρ Γκίνες ο κ. Σωτηρίου...

Μόνο θυμηδία προκαλεί η μακροσκελής - αλλά χωρίς καμία ουσία και επαφή με την πραγματικότητα - δήλωση του αντιδημάρχου Έργων και Ανάπτυξης του δήμου Μαραθώνα Βαγγέλη Σωτηρίου. Ο κ. Σωτηρίου περιγράφει μια... κοσμογονία έργων στον Μαραθώνα, που προφανώς υπάρχει μόνο στο μυαλό του και κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας.


Συμπληρώστε πατώντας εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος


Θα προτείναμε, φιλικά, στον κ. Σωτηρίου, να κάνει μια διπλή αίτηση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες. Αρχικά, ως ο περισσότερο εξαφανισμένος, σε διάρκεια, αντιδήμαρχος από τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στην Ελλάδα (ενάμιση χρόνο απουσιών) και εν συνεχεία, ως ο αυτοδιοικητικός που πιστεύει ότι υλοποιεί... 17 έργα (σύμφωνα με την επιστολή του) τα οποία δυστυχώς βρίσκονται μόνο στη φαντασία του.


φώτο αρχείου


Όσο για την προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του επικεφαλής της ''Συμμαχίας'' Σπύρου Λιβαθινού, τη θεωρούμε πραγματικά ανάξια λόγου και αστεία. Ωστόσο αντιλαμβανόμαστε την απεγνωσμένη προσπάθεια του κ. Σωτηρίου να παραμείνει στην επικαιρότητα με κάθε τρόπο. Αφού δεν μπορεί να το καταφέρει με το ανύπαρκτο έργο του, το  προσπαθεί με χυδαιολογίες...

Δυστυχώς για σας κ. Σωτηρίου η ΣΥΜΜΑΧΙΑ είναι άριστος γνώστης όλων όσων συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, κατά την δίχρονη διακυβέρνηση σας και  πλησιάζει η ώρα που θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης…

Γραφείο Τύπου Συμμαχίας

 

Ειδική προσφορά για τους 50 πρώτους πελάτες Συμπληρώστε πατώντας εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος
Trust The Experts Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από ανθρώπους-στελέχη πολυεθνικών και νέους πτυχιούχους, συνδυάζει χρόνια εμπειρίας με την φρεσκάδα των καινοτόμων ιδεών και προτάσεων! Συμβουλέψου και Εμπιστεύσου τους ειδικούς! Οι καταλληλότερες λύσεις για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

ZICON Development Solutions

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ

XΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

(Στουρνάρη 49 , Αθήνα ,tel: 210.440.80.40 , email: info@zicon.gr) www.zicon.grΖΩnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.