Ροή Ειδήσεων

Ένωση Πυρόπληκτων Αν. Αττικής : Αγανάκτηση των κατοίκων για τους δασικούς χάρτες

Φώτο αρχείου


Ανάρτηση δασικών χαρτών στις καμένες περιοχές στην Ανατολική Αττική.


Δυστυχώς όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα η ανάρτηση των δασικών χαρτών και στην Ανατολική Αττική έχει χαρακτηρίσει τις περισσότερες εκτάσεις δασικές αναδασωτέες και λοιπά χωρίς η διοίκηση να ελέγξει τις διοικητικές πράξεις των περιοχών τα παραχωρητήρια καθώς και το ότι βρίσκονται μέσα σε οικισμούς και με έγγραφα το Υπουργείο Γεωργίας Τμήμα εποικισμού. Το μεγάλο τους μπέρδεμα φαίνεται και η αμέλεια των υπηρεσιών ότι παραδείγματος χάρη σε μία περιοχή με 800 ιδιοκτησίες μία ιδιοκτησία χαρακτηρισμένη ΑΑ δηλαδή αγρός πριν Αγρός σήμερα και με πρόσθετη πληροφορία ότι είναι εντός ορίου εποικισμού , σε δεύτερη ιδιοκτησία πιο μακριά με τον ίδιο χαρακτηρισμό εντός ορίων του Εποικισμού και παραχωρητήριο μετά ακόμα πιο μακριά με τον ίδιο χαρακτηρισμό εντός ορίων Εποικισμού. Ο λόγος που αναφέρω αυτό είναι γιατί δεν αποχαρακτηρίζει η υπηρεσία όλη την έκταση τη στιγμή που είναι ένα ενιαίο συμβόλαιο και το όριο εποικισμού το έχει όλη η έκταση και τα έγγραφα του υπουργείου Γεωργίας με άδεια κατάτμησης διάνοιξη δρόμων και λοιπά το έχει όλη η έκταση. Σε δεύτερη περιοχή με άδεια του υπουργείου Γεωργίας και εδώ με άδεια κατάτμησης διάνοιξη δρόμων από το τμήμα εποικισμού του υπουργείου Γεωργίας 1950 Αποχαρακτηρίζει δύο ιδιοκτησίες με πρόσθετη πληροφορία (εντός ορίου εποικισμού) και μία τρίτη με πρόσθετη πληροφορία 28 (Εκτάσεις που απώλεσαν το δασικό τους χαρακτήρα προ της 11.6.1975 απώλεσαν το δασικό τους χαρακτήρα βάσει πράξεων της διοίκησης με τεκμήριο νομιμότητας) Το οποίο είναι και σε απόφαση συμβουλίου επικρατείας. Το μεγάλο ερώτημα και εδώ είναι στην περιοχή που αποχαρακτηρίζει με αυτούς τους χαρακτηρισμούς αυτές τις ιδιοκτησίες οι ίδιοι χαρακτηρισμοί είναι και για την υπόλοιπη έκταση η οποία είναι αγορασμένη με ενιαίο συμβόλαιο. Για να καταλάβετε το πόσο γελοίοι είναι αυτοί οι χάρτες σε μία ιδιοκτησία το ένα δωμάτιο είναι χαρακτηρισμένο ΑΔ δηλαδή αγρός πού δασωθηκε το δεύτερο δωμάτιο είναι χαρακτηρισμένο ΔΔ δηλαδή δάσος παλιά δάσος σήμερα και το τρίτο δωμάτιο είναι χαρακτηρισμένο ΔΑ δηλαδή δάσος παλιά αγρό σήμερα.???? Ε άντε βγάλτε άκρη !
Ειδική προσφορά για τους 50 πρώτους πελάτες 


Συμπληρώστε πατώντας εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος 

Δεν λαμβάνουν υπόψη τους ούτε τη νέα νομοθεσία αλλά και ούτε αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας η οποία είναι ξεκάθαρη το δημόσιο εδώ και πέντε με έξι δεκαετίες κοροϊδεύει τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς οι οποίοι θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και δεκαετίες. Έπρεπε να είχε βγει προεδρικό διάταγμα το ότι η δημόσια διοίκηση δεν το έβγαλε αυτό δεν είναι λάθος του πολίτη Ας το βγάλουν τώρα!!! Περιοχές όπως η αμπελουπολη οικοδομικός συνεταιρισμός ο Προβαλινθος οικοδομικός συνεταιρισμός Γεροτσακούλι Νέου Βουτζά οικισμός ΦΟΣ οικισμός κυκλάμινα Όπου απαιτούμε να δοθούν άμεσα Καταρχήν οι αποζημιώσεις και οι άδειες επισκευής των σπιτιών μας Επικροτούμε επίσης την Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για νομική υποστήριξη των περιοχών μας σε συνεργασία με το Δήμο. Καταθέσαμε πάρα πολλές φορές φακέλους με τις διοικητικές μας πράξεις και στο Δασαρχείο και στο υπουργείο και στο ειδικό πολεοδομικό σχέδιο από τις οποίες το Δασαρχείο δεν έλαβε τίποτα υπόψη του, Θέλοντας να στείλει όλο τον κόσμο στις αντιρρήσεις πληρώνοντας φακέλους μηχανικούς για να δικαιωθούμε Και ειδικά εμείς που έχουμε καεί και περιμένουμε τώρα τρία χρόνια να περιμένουμε άλλα τρία μπορεί και 13. Εμείς προσκαλούμε όλους τους τοπικούς συλλόγους σε σύμπραξη μαζί με τον Δήμο και να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν και να αναγνωριστούν οι διοικητικές πράξεις που έχουμε.

Ένωση Πυρόπληκτων Αν. Αττικής
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Θεοτόκης
ΖΩnews


Trust The Experts Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από ανθρώπους-στελέχη πολυεθνικών και νέους πτυχιούχους, συνδυάζει χρόνια εμπειρίας με την φρεσκάδα των καινοτόμων ιδεών και προτάσεων! Συμβουλέψου και Εμπιστεύσου τους ειδικούς! Οι καταλληλότερες λύσεις για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

ZICON Development Solutions

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ

XΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

(Στουρνάρη 49 , Αθήνα ,tel: 210.440.80.40 , email: info@zicon.gr) www.zicon.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.