Ροή Ειδήσεων

ΒΗΜΑ στο ΜΕΛΟΝ : ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Η Δημοτική Παράταξη ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Μαραθώνος κ. Χρήστου Στάμου ο οποίος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε Δημοτικό Υπάλληλο του Δήμου Μαραθώνος κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του.
Είναι καιρός να καταλάβουν κάποιοι ότι τραμπουκισμοί τέτοιου είδους δεν θα περάσουν στα ... ψιλά.Ο κ. Στάμος ο οποίος δήλωσε ότι "αυθόρμητα ξέφυγε το χέρι του στο μάγουλο του υπαλλήλου" θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από την θέση του Αντιδημάρχου του ιστορικού Δήμου Μαραθώνος.
Καλούμε τον Δήμαρχο Μαραθώνος να ζητήσει από τον κ. Στάμο την άμεση παραίτησή του και ταυτόχρονα να πράξει το αυτονόητο και το νόμιμο : Να αναφέρει το περιστατικό στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για τον πειθαρχικό έλεγχο του Αντιδημάρχου του. Ο,τιδήποτε άλλο είναι ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ και θα καταγγελθεί.
Αν κάποιοι δεν μπορούν να ελέγξουν τα ... νεύρα τους καλό θα ήταν να παραμείνουν σπίτια τους. Έτσι κι αλλιώς πολλοί από αυτούς δεν έχουν προσφέρει και τίποτε ιδιαίτερο στον τόπο τους τόσα χρόνια....

Γραφείο Τύπου


ΖΩnews

Άκουσον Άκουσον 

Για γέλια και για κλάματα 

“Ξέφυγε το χέρι μου στο μάγουλο του υπαλλήλου”! Σπάει τη σιωπή του ο Αντιδήμαρχος Χρ. Στάμος για το περιστατικό στο Δημαρχείο Μαραθώνα

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του atticatoday.gr με τον Αντιδήμαρχο Δικτύων και Καθημερινότητας κ. Χρήστο Στάμου αναφορικά με το χθεσινό περιστατικό στο δημαρχείο Μαραθώνα όπου δημοσιεύματα ανέφεραν ότι γρονθοκόπησε υπάλληλο ανέφερε πως:

''Κάλεσα χθες το πρωί τον μηχανικό του δήμου Γ.Μ να ενημερωθώ γιατί δεν λειτουργούν κάποια αυτοκίνητα του δήμου, όπως με είχαν ενημερώσει λίγο νωρίτερα οι επόπτες, δεδομένου ότι μια από τις αρμοδιότητες μου ως Αντιδήμαρχος είναι η διαχείριση & συντήρηση οχημάτων.

Αφού ήρθε στο γραφείο μου τον ρώτησα τι συμβαίνει με τα αυτοκίνητα και πως θα το διαχειριστούμε. Δεν μου απαντούσε. Επανέλαβα την ερώτηση και τότε με απαξιωτικό ύφος μου απάντησε: “σε διώχνουν από το σπίτι οι γυναίκες σου και ξεσπάς σ’ εμάς;”

Στη συνέχεια δήλωσε ότι όντως θόλωσε ακούγοντας τα παραπάνω από τον υπάλληλο γιατί δεν έχει τίποτα πιο ιερό στη ζωή του από την αείμνηστη μητέρα του και την οικογένειά του.

Στην ερώτηση του atticatoday.gr αν υπήρξαν γρονθοκοπήματα απάντησε αρνητικά αλλά παραδέχτηκε ότι είχε τόσο αισθανθεί προσβεβλημένος για την τιμή της οικογένειάς του που αυθόρμητα ξέφυγε το χέρι του στο μάγουλο του υπαλλήλου.

Τέλος  επεσήμανε ότι για τον ίδιο το θέμα θεωρείται λήξαν ενώ παράλληλα υπογράμμισε για τον
συγκεκριμένο υπάλληλο… ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

Αναμένουμε τις εξελίξεις αφού φημολογείται ότι ο υπάλληλος Γ. Μ. έχει υποβάλλει μήνυση στον Αντιδήμαρχο Χρήστο Στάμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι και ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας δήλωσε στο ίδιο μέσο ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.


ΖΩnews

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.