Ροή Ειδήσεων

Καταγγελία για το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης


Μια σοβαρή καταγγελία από κάτοικο της περιοχής μας ήρθε στο προσκήνιο και αφορά την λειτουργία του οδοντιατρίου (μόνο για παιδιά) στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης. Η ίδια περιγράφει ότι ακριβώς έγινε και ζητά επισήμως μιαν απάντηση.

'' Καλημέρα σας! Σας ενημερώνω όλους τους ενεργούς πολίτες για την καταγγελία με αριθμό πρωτοκόλλου 1509/ 04-09-2020 που κατέθεσα σήμερα 04-09-2020 στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και περιγράφω επακριβώς τα γεγονότα, τα οποία ο καθένας μπορεί να τα αναζητήσει και να τα βρεί. Αναμένω την έγγραφη απάντηση του Διευθυντή του Κ.Υ. γιατί έχω το δικαίωμα, εγώ και όλοι μας που πληρώνουμε για το σύστημα υγείας, να γνωρίζουμε.«Την Τρίτη 1/9/2020 στις 10:00 πμ είχα ραντεβού με οδοντίατρο για την κόρη μου 7 ετών στο Κ.Υ. Νέας Μάκρης. Στον χώρο αναμονής υπήρχαν περίπου 6 γυναίκες ενήλικες μετανάστριες (απ’ ότι άκουσα Αφγανές) από τη Δομή Φιλοξενίας, συνοδευόμενες από έναν «προστάτη» Έλληνα, προφανώς υπάλληλο ΜΚΟ. Τις εξέτασε όλες η οδοντίατρος του Κέντρου.
Την Παρασκευή 4/9/2020 στις 10:00 είχα επαναληπτικό ραντεβού για την κόρη μου και ζήτησα να με δει ο γιατρός αντί της κόρης μου διότι τελικά δεν υπήρχε ανάγκη να την ξαναδεί. Μου απαντήσανε στη γραμματεία ότι οι οδοντίατροι του Κ.Υ. Νέας Μάκρης βλέπουν μόνο παιδιά και επείγοντα περιστατικά ενηλίκων. Η λογική λέει ότι οι μετανάστριες δεν είχαν όλες μαζί, την ίδια στιγμή, ξαφνικό επείγοντα πόνο για να έρθουν όλες μαζί αλλά ότι προφανώς το ελληνικό σύστημα υγείας εξυπηρετεί τους ξένους εις βάρος των Ελλήνων.
Οι οδοντίατροι μου είπαν ότι είναι Παιδοοδοντίατροι, εξειδικεύονται στα παιδιά, και υπάρχει έντονη ανάγκη για αυτό διότι δεν υπάρχει άλλη δημόσια δομή με Παιδοοδοντίατρους στην περιοχή. Ήδη τα ραντεβού έχουν πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Απ’ ότι φαίνεται όμως τους υποχρεώνουν να βλέπουν ΔΗΘΕΝ επείγοντα περιστατικά ενηλίκων μεταναστών.
Την Παρασκευή 4/9/2020 στις 10:00 πμ άλλη μια περίπτωση ενήλικα απασχολούσε την παιδοοδοντίατρο.
Σημειωτέων, για να βρω ραντεβού έπρεπε να τηλεφωνήσω 1,5 μήνα νωρίτερα.
Παρακαλώ πολύ να μου απαντήσετε εγγράφως ποια είναι η πολιτική του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης. Εάν εξυπηρετούνται παιδιά μόνο, δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόση αναμονή και δεν θα έπρεπε να αναλαμβάνει καθαρισμούς σε ενήλικες, όπως τώρα συμβαίνει. Οι καθαρισμοί δεν αποτελούν επείγοντα περιστατικά.
Εάν εξυπηρετούνται και ενήλικες, γιατί γίνεται διάκριση μεταξύ ξένων, ως δήθεν επείγοντα, που δεν έχουν δώσει ούτε 1 ευρώ στη δημόσια ασφάλιση και αποκλείουν Έλληνες φορολογούμενους;
Αναμένω απάντηση.»
Φυσικά εγώ, που έχω 15 χρόνια ενσήμων, δεν εξυπηρετήθηκα γιατί δεν προσποιήθηκα ότι χρειαζόμουν κάποιον «επείγοντα καθαρισμό».
Πρέπει εδώ να τονίσω ότι δεν είμαι υπέρ του να μην εξυπηρετούνται οι ξένοι. Ούτε να υπάρχει κάποια εύνοια σε Έλληνα ή ξένο. Ζητάω ισότητα, δικαιοσύνη, διαφανή σειρά προτεραιότητας προς όλους τους ανθρώπους.
Ο σκοπός της ανάρτησης και της καταγγελίας είναι να ενημερωθούν ΟΛΟΙ ότι πράγματι συμβαίνει με αποδείξεις, ότι οι ΜΚΟ κάνουν κατάχρηση των γνωριμιών τους (τα πολιτικά μέσα από τα οποία γεννήθηκαν και συντηρούνται) και των υποδομών της χώρας μας, τις οποίες εμείς οι Έλληνες και οι νόμιμοι ξένοι πολίτες αυτής της χώρας πληρώνουμε.
Δεν είναι δυνατόν, οι παιδοοδοντίατροι να εξυπηρετούν τους ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ πελάτες των ΜΚΟ και να υπάρχουν τεράστιες αναμονές σε παιδιά.
Δεν είναι δυνατόν, να παίρνουν υπέρογκα ποσά οι ΜΚΟ και οι Έλληνες φορολογούμενοι να μην έχουν κάποια ανταπόδοση για το γεγονός ότι προσφέρουν τις υποδομές της χώρας τους, τις οποίες έχουν χρυσοπληρώσει με το αίμα τους. Δεν είδα κανένα άμεσο και απτό όφελος στον Έλληνα φορολογούμενο από τα χρήματα που δίδονται για τη φιλοξενία τόσων παράνομων μεταναστών. Μόνον οι «δικτυωμένοι» τα καρπώνονται και σίγουρα δεν μένουν στη χώρα μας.
Δεν είναι δυνατόν να μου λένε οι γιατροί ότι «δεν μπορείς να τα βάλεις με ΜΚΟ» και ότι «θα βρεις πόρτες κλειστές».
Ντροπή μας που το ανεχόμαστε και δεν έχουμε πλημμυρίσει τις υπηρεσίες, τα Υπουργεία, τα ΜΜΕ και μέσα δικτύωσης με καταγγελίες.
Ντροπή μας που καθόμαστε δουλικά και μας φωνάζουν «αφιλόξενους και μη- αλληλέγγυους» όταν λεηλατείται η χώρα μας κατά αυτόν τον τρόπο.

Ντροπή μας που ανεχόμαστε αυτό το ΒΙΑΣΜΟ. ''

Βίκυ ΛιάππηΖΩnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.