Ροή Ειδήσεων

Φωτιά στον Διόνυσο και στον Νέο Βουτζά - Διακοπές ρεύματος στη Νέα Μάκρη16:30 Σε ύφεση 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το περιστατικό είναι σε ύφεση. Οι δυνάμεις θα είναι σε επιφυλακή σύμφωνα με τις ενημερώσεις και των εθελοντών πυροσβεστών που δρουν στο περιστατικό. 

12:00 ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην δασική #πυρκαγιά στην περιοχή Νέα Μάκρη Αττικής. Επιχειρούν 41 #πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 2 Α/Φ και 3 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ

Περισσότερα σε λίγο

11.30 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Το περιστατικό στη Νέα Μάκρη συνεχίζει και είναι σε εξέλιξη η κατάσβεσή του. Βοήθεια και από εναέρια μέσα. 

Περισσότερα σε λίγο...


11.00 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σύμφωνα με την επικοινωνία της zwnews.gr με την Πυροσβεστική η φωτιά στο Νέο Βουτζά καίει κάποια ξερά χόρτα ίσως χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το έντονο περιστατικό αφορά στο δασικό κομμάτι Νέα Μάκρη προς Διόνυσο και δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ήδη κινητοποιηθεί. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 31 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων  τμημάτων, 8 οχήματα, 2 Α/Φ και 2  Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες  και υδροφόρες ΟΤΑ.

Περισσότερα σε λίγο...

10:40
Mεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον Νέο Βουτζά και στον Διόνυσο προς τα λατομεία. Πιθανώς έχουν από την πυρκαγιά καεί και μετασχηματιστές της ΔΕΗ καθώς έχουν αναφερθεί διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Νέας Μάκρης και της ευρύτερης περιοχής. 
Περισσότερα σε λίγο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Φωτιά στη Νέα Μάκρη- Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής –Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία


ΖΩnews
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.