Ροή Ειδήσεων

Ορισμός Αντιδήμαρχων Δήμου ΠαλλήνηςΤους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Παλλήνης και τις αρμοδιότητες αυτών ανακοίνωσε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.
Παράλληλα, συγκάλεσε την πρώτη για την νέα δημοτική θητεία, συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Παλλήνης, η οποία ήταν διευρυμένη με την συμμετοχή τόσο των νέων όσο και των προηγούμενων Αντιδημάρχων, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση, ομαλή μετάβαση και συνέχεια του δημοτικού έργου.
Με βάση την απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, ορίζονται Αντιδήμαρχοι με θητεία από 1-9-2019 έως 31-8-2020, οι εξής:
• Φώτης Αβαρκιώτης, με αρμοδιότητες την Καθαριότητα, την Πολιτική Προστασία, την συντήρηση οδοστρωμάτων, πεζοδρομίων και Δημοτικών Εγκαταστάσεων, τον Δημοτικό φωτισμό και την συντήρηση και αναβάθμιση αστικού εξοπλισμού εν γένει. Επίσης, ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.
• Γιώργος Μουρτζιάπης, με αρμοδιότητες την συντήρηση και ανάπτυξη Πρασίνου, την λειτουργία και συντήρηση παιδικών χαρών.
• Άγγελος Λιακόπουλος, με αρμοδιότητες την κατασκευή και συντήρηση έργων ύδρευσης, αποχέτευσης, ομβρίων και αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, την εποπτεία διαδικασιών βεβαίωσης και είσπραξης οφειλών ύδρευσης, τον συντονισμό και εποπτεία Τεχνικού Συνεργείου ύδρευσης (αποκατάσταση βλαβών δικτύου ύδρευσης), καλής λειτουργίας αντλιοστασίων και δεξαμενών. Επιπλέον, ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.
• Εμμανουήλ Στεφανάκης, με αρμοδιότητες τις Υπηρεσίες Κοινωνικής πολιτικής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας και την ανάπτυξη Εθελοντισμού και Εθελοντικών Δράσεων.
• Βασιλική Μελισσά, με αρμοδιότητες τα θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης, τις δράσεις Δια Βίου Μάθησης , ισότητας των φύλων και πρόληψης της παραβατικότητας, τον σχεδιασμό και την εποπτεία προγραμμάτων φροντίδας αδέσποτων ζώων καθώς και τα θέματα Δημόσιας Συγκοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.