Ροή Ειδήσεων

Ανακοίνωση ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για τα πρόσφατα και θλιβερά γεγονότα στο Δήμο Μαραθώνα


Δύο μέρες τώρα, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρακολουθεί με πολύ σεβασμό, από την θέση της αντιπολίτευσης, τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, που έχουν λάβει χώρα στο Δήμο Μαραθώνα, με πρωταγωνιστές αντιδήμαρχο και υπάλληλο της καθαριότητας.

Το συγκεκριμένο θέμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ηλεκτρονικού τύπου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Με υπευθυνότητα, δώσαμε το χρόνο στον Δήμαρχο να παρέμβει και να ενημερώσει τους δημότες για το πρωτοφανές περιστατικό που θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές.ZICON Development Solutions 
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων & Επιδοτήσεων
(Στουρνάρη 49 ,Αθήνα ,tel:2103009878 , email: info@zicon.gr)

Δυστυχώς ο Δήμαρχος κος Τσίρκας παρακολουθεί ως θεατής τις εξελίξεις και αποδεικνύει πόσο δύσκολο είναι για αυτόν να διοικήσει τον ιστορικό Δήμο Μαραθώνα.

Κύριε Δήμαρχε είστε θεσμικά και ηθικά υποχρεωμένος να απαντήσετε και να ενημερώσετε τους δημότες για το τι ακριβώς έχει συμβεί και παράλληλα να επιβάλετε την νομιμότητα για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου.

Το προεδρείο των εργαζομένων ( Β.Μανούσης και Ε Γεραμάνης) μέσα στα πλαίσια των συνδικαλιστικών υποχρεώσεών του οφείλει επίσης να λάβει θέση, δεδομένου ότι προεκλογικά και για ασήμαντα θέματα η αντίδραση του ήταν άμεση.

Τέλος, θα θέλαμε να γνωρίζουν οι δημότες μας ότι, ο ανεξάρτητος προεκλογικά και κατά τ’ άλλα λαλίστατος κος Κυπαρίσσης, επικεφαλής της παράταξης « Νέοι Ορίζοντες» και νυν αντιδήμαρχος, τηρεί σιγή ιχθύος, παρότι η θεσμική του θέση του επιβάλλει να παρέμβει.

ΖΩnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.