Ροή Ειδήσεων

O Δήμαρχος να θέλει να δικαιολογήσει την ανικανότητα της παράταξης του και τους συνεργαζόμενους με αυτόν .
Για τον 1o  χρόνο της Διοίκησης Τσίρκα

  Η συμπλήρωση ενός χρόνου βρίσκει τον κύριο Δήμαρχο να θέλει να δικαιολογήσει την ανικανότητα της παράταξης του και τους συνεργαζόμενους με αυτόν «Νέοι Ορίζοντες» (και τους «αριστερούς» που τον στήριξαν, «Δύναμη Πολιτών» και «Εν Δράσει»), να προσπαθούν και αυτοί να δικαιολογήσουν τη συνέχιση της δραματικής πενταετίας,που λέει ο ίδιος.

  Το «μισοβυθισμένο καράβι», όπως ονομάζει τον Δήμο, δεν σώζεται με τις πολιτικές  του «Καλλικράτη», γιατί αυτό έχει πάρει άλλη ρότα από χρόνια και είναι σε βάρος  των εργαζομένων, ΕΒΕ, αγροτών, νέων, ανέργων κ.τ.λ.

   Η επαναφορά της «καμμένης γης» από μέρους του κ. Τσίρκα και των συνεργατών του, δεν συγκινεί κανέναν γιατί σε αυτή την κατάσταση συνέβαλαν και οι ίδιοι τα προηγούμενα χρόνια.

   Η συνέχιση των απευθείας αναθέσεων, της κατασπατάλησης χρημάτων, των ρουσφετιών, των απειλών, της εφαρμογής των κατευθύνσεων του ΣΥΡΙΖΑ πριν, της ΝΔ σήμερα και της ΕΕ στην Τοπική Διοίκηση, το πέρασμα στους ιδιώτες των υπηρεσιών του Δήμου, είναι σε βάρος των κατοίκων, όποια δημοτική αρχή και να διοικεί τον Δήμο Μαραθώνα, εάν οι ίδιοι οι κάτοικοι δεν αγωνιστούν με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους.

  Στον απολογισμό του ο κύριος Δήμαρχος ξεκινά με το 4ο Νηπιαγωγείο στο Ζούμπερι, το οποίο φτιάχτηκε με απευθείας αναθέσεις, από την φορολογία των κατοίκων, όταν με τα  λεφτά αυτά, θα μπορούσε να χτιστεί κανονικό σχολείο. Παρουσιάζει τις συντηρήσεις των σχολείων, τις υποχρεώσεις δηλαδή του Δήμου, σαν επιτυχία. Αρνείται, από τον Μάιο ακόμα, να συνεδριάσει τις σχολικές επιτροπές, την ΔΕΠ και το ΔΣ, όπως ζητούσε κατ’ επανάληψη η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα». Αποδεικνύοντας την ανικανότητά του και σε αυτόν τον τομέα, τρεις μέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων, να μην έχουν κάνει τίποτα εκτός από την επιτυχία τους να κλείσουν τον Παιδικό Σταθμό του Μαραθώνα, αντί να φτιάξει κι άλλον.

  Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής, κόντρα στον αντιδημοκρατικό κατήφορο της διοίκησης Τσίρκα, αλλά ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, αφού απαίτησε οι συνεδριάσεις του ΔΣ να γίνονται δια ζώσης στους χώρους που διαθέτει ο Δήμος, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα, απαίτησε με προτάσεις να συζητηθούν, επείγοντα θέματα του Δήμου μας. Όπως τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής, που δεν πάρθηκαν. Όπως η κατάσταση που δημιουργήθηκε στον Σχοινιά και ο Δήμος μαζί με την Περιφέρεια έχουν γίνει μέρος της προσπάθειας για το ξεπούλημα του. Η κατάσταση με τους πυρόπληκτους, με την κοροϊδία που συνεχίζεται σε βάρος τους. Με την ενοποίηση του ερανικού λογαριασμού, με τα Τοπικά Χωρικά Σχέδια, που είναι σε όφελος μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Ο Δήμος αρνήθηκε να διεκδικήσει ενίσχυση του ΚΥ Νέας Μακρης και την κατασκευή Δημόσιου Κρατικού Νοσοκομείου στην Αν. Αττική.

Η «Λαίκή Συσπείρωση Μαραθώνα» πιστεύει ότι οι νέοι και συνολικά οι κάτοικοι της περιοχής μας, δεν πρέπει να περιμένουν την άλλη τετραετία. Αγώνας τώρα για υγεία, δουλειά, για την ανάπτυξη της περιοχής σε όφελός μας. 


ΖΩnewsEΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ 


ZICON Development Solutions 
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων & Επιδοτήσεων
(Στουρνάρη 49 ,Αθήνα ,tel:210.440.80.40, email: info@zicon.gr)Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.