Ροή Ειδήσεων

"Κάτω τα χέρια απ'τα παιδιά μας" - Συγκέντρωση κατά της μάσκας στα σχολείαΜε σύνθημα "Κάτω τα χέρια απ'τα παιδιά μας" διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 6/9/2020 τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στη Θεσσαλονική προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας στα σχολεία. Το θέμα της χρήσης μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία, το οποίο αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από υπόδειξη της επιτροπής για τον κορονοϊό, προκαλεί αντιδράσεις σε μερίδα γονέων και πολιτών στη χώρα.

Στην πλατεία Συντάγματος, πολίτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία, ενώ ανάμεσά τους, διακρίνονται ορισμένοι με μάσκες προβάτων, σε έναν συμβολισμό που υποστηρίζει πως η πανδημία είναι «στημένη», όπως υποστηρίζουν αρκετοί από όσους βρέθηκαν στο Σύνταγμα.

Ανάμεσα στα πλακάτ που κρατούσαν, υπήρχε κάποιο που υποστήριζε πως αντί για μάσκες στα παιδιά, όσο βρίσκονται στο σχολείο, θα πρέπει η κυβέρνηση να μειώσει την κατανάλωση του κρέατος από τους πολίτες.

Οι διαδηλωτές, παρατάχθηκαν στο Σύνταγμα και πέριξ της ελληνικής Βουλής το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς οι παρευρισκόμενοι να φαίνεται να νοιάζονταν να τηρήσουν τις σχετικές αποστάσεις.

Υπήρξε και η ρίψη δεκάδων μασκών μιας χρήσης στο οδόστρωμα, τις οποίες μια διαδηλωτής ποδοπατούσε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Τελός, πολλά από τα πλακάτ στη διαδήλωση υποστήριζαν πως οι μάσκες σε μαθητές βλάπτουν την υγεία των παιδιών.
ΖΩnews

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.