Ροή Ειδήσεων

Fast Learners : Ξεκινούν Online μαθήματα ΠανελλαδικάΓράφει η Κα Μαίρη Τουμπακάρη-Κλειδαρά

Αρχές Σεπτέμβρη…  Μέρες με πολλή δουλειά, εγγραφές και χαρές μεγάλες από τα όμορφα χαμογελαστά προσωπάκια των μαθητών μας.

Όλοι πήραν τα πτυχία τους παρόλες τις δύσκολες μέρες που περάσαμε.. Ανταποκρίθηκαν σε όλες τις τεχνολογικές απαιτήσεις μας  χωρίς να παραπονεθούν, με μεγάλη συναίνεση και ζήλο.  Το ίδιο και οι γονείς τους...Καρτερικά, προσπαθούσαν να συνδεθούν μαζί με τα παιδιά, μέχρι που η ιντερνετική σύνδεση έγινε ρουτίνα, και τα παιδιά απίστευτοι γνώστες της τεχνολογίας!

Το πιό όμορφο σχόλιο όμως που άκουσα απο πολλούς γονείς είναι πως «είσασταν οι μόνοι που άμεσα ανταποκριθήκατε τεχνολογικά!  Όλα τα παιδιά έκαναν αμέσως μάθημα μέσω Η/Υ.  Δεν έχασαν ούτε μία μέρα!  Είσασταν κοντά στα παιδιά μας αυτές τις δύσκολες μέρες!»  Αυτή, είναι η ανταμοιβή μας για μια πολύ κοπιαστική δουλειά που δεν φαίνεται, αλλά είναι!

Oι FAST LEARNERS από φέτος κάνουν on-line μαθήματα Πανελλαδικά

Επίσης, μαγνητοσκοπούν  το μάθημα (με την φωνή του καθηγητή και την διαδραστική οθόνη με το βιβλίο) έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα τα παιδιά και εν τη απουσία τους να μπορούν να παρακολουθήσουν το χαμένο μάθημα.

 Όσο για τα μαθήματα δια ζώσης, οι μαθητές μας σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον απολαμβάνουν την διαρκή μόρφωση σε ό,τι και αν διαλέξουν: Ξένες γλώσσες, (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα), Ρομποτική και σχολική μελέτη

Εσείς θα λείψετε από αυτή τη διαρκή, μοναδική γιορτή γνώσης;
ΖΩnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.