Ροή Ειδήσεων

Επιδότηση δόσεων για δάνεια με υποθήκη στην Α' κατοικίαΈχει ξεκινήσει ήδη από τις 3 Αυγούστου το πρόγραμμα "ΓΕΦΥΡΑ" το οποίο αφορά την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην Α΄ κατοικία όσων επλήγησαν από τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.

*ο κ.Ζουγανέλης Ιωάννης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, κάτοχος Master of Business Administration & Organization, MSc Applied Economics and Finance, BSC Marketing Management, και Ιδιοκτήτης της Επιχείρησης ZICON Αναπτυξιακές Λύσεις.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λάβουν την κρατική επιδότηση για συνολικά 9 μήνες.

Η συνεισφορά του Δημοσίου για την υποστήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας που έχουν ενήμερα δάνεια ανέρχεται στο 90% της μηνιαίας δόσης και μέχρι του ποσού των 600 ευρώ, ανά πιστωτή, για το 1ο τρίμηνο. Στο 2ο τρίμηνο η συνεισφορά ανέρχεται στο 80% της μηνιαίας δόσης και στο 3ο τρίμηνο στο 70%.

Για όσους έχουν δάνεια σε καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών, η συνεισφορά ανέρχεται στο 80% της μηνιαίας δόσης και μέχρι του ποσού των 500 ευρώ, ανά πιστωτή, για το 1ο τρίμηνο. Στο 2ο τρίμηνο η συνεισφορά ανέρχεται στο 70% της μηνιαίας δόσης και στο 3ο τρίμηνο στο 60%.

Στα δάνεια με καθυστέρηση μεγαλύτερη των 90 ημερών, η επιδότηση ανέρχεται στο 60% της μηνιαίας δόσης και μέχρι του ποσού των 300 ευρώ, ανά πιστωτή, για το 1ο τρίμηνο. Στο 2ο τρίμηνο η συνεισφορά ανέρχεται στο 50% της μηνιαίας δόσης και στο 3ο τρίμηνο στο 30%.

Η αμοιβή του συμβούλου πληρώνεται απευθείας από την τράπεζα και μετέπειτα επιμερίζεται στο δάνειο.

- Μετά την υποβολή της αίτησης, διενεργείται ο έλεγχος επιλεξιμότητας και ειδοποιείται ο πολίτης, εντός 15 ημερών.

- Εφόσον είναι επιλέξιμος και έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο, τότε καλείται από την τράπεζα, έτσι ώστε να προβούν σε ρύθμιση του δανείου, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Μόλις ολοκληρωθεί η ανωτέρω διαδικασία και ολοκληρωθεί η αναστολή πληρωμών, τότε ξεκινά και η καταβολή της επιδότησης για διάστημα 9 μηνών.

- Ο πολίτης έχει την υποχρέωση να καταβάλλει το ποσοστό της μηνιαίας δόσης δανείου που του αντιστοιχεί και επίσης να αποπληρώνει το δάνειό του, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της κρατικής επιδότησης.


⁉️Θες να υποβάλλεις αίτηση;
📥Άνοιξε τον σύνδεσμο και εμπιστεύσου τους ειδικούς!


ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


🔑 www.zicon.gr
🔑 T. 2103009878
🔑 E. info@zicon.gr
🔑Στουρνάρη 49Α, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Δεύτερο  πρόγραμμα  «Γέφυρα»  στα  σκαριά: Προσπάθεια  να αποφευχθεί  “κύμα”  λουκέτων - Πως  θα  στηριχθούν  οι  εποχικοί εργαζόμενοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.