Ροή Ειδήσεων

Απλά θλιβεροί !!!


24 ώρες και πλέον μετά την ανακοίνωση του ειδεχθούς εγκλήματος – προσβολή της Χριστιανοσύνης, δηλαδή της απόφασης του “Σουλτάνου” Ερντογάν για μετατροπή του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας σε τζαμί, οι τέσσερις μεγαλύτερες κεφαλές της Χριστιανοσύνης μένουν θλιβερά και προκλητικά σιωπηλές!

Ούτε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ούτε ο Πάπας Φραγκίσκος, ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ούτε ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος δεν έπραξαν τίποτα, δεν είπαν τίποτα, παρά μόνο ο τελευταίος αρκέστηκε σε μια χλιαρή ανακοίνωση του τύπου “Δεν εισακούστηκαν οι εκκλήσεις μας….”

Ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’, ο Παπαφλέσσας και ο τόσο πολύ απαραίτητος σήμερα Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος θα είχαν σκίσει ιμάτια και θα είχαν κάνει άνω κάτω όλο τον πλανήτη αν ηγούνταν αυτοί!

Αντιθέτως, έχουμε ηγέτες νερόβραστους και άπραγους στα όρια της προδοσίας!

Προδοσίας προς το Ελληνικό Έθνος οι δύο Έλληνες,

Προδοσίας προς το Χριστό και την Πίστη όλοι μαζί!

Ας ελπίσουμε πως θα δούμε άλλα πράγματα στη συνέχεια και πως αυτή η σιωπή και απραξία οφείλεται στο μεγάλο σοκ που υπέστησαν, συνεπώς, λόγω προχωρημένης ηλικίας χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο από τον κανονικό για ν’ αντιδράσουν…..

Πηγή : syrospress.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.