Ροή Ειδήσεων

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Απάντηση στον κ. ΚουλούκουσαΑπάντηση στον κ. Κουλούκουσα 
Στην επιστολή του προέδρου της τοπικής κοινότητας Νέας Μάκρης κ. Κουλούκουσα, που παρουσίασε  ο κ. Κοντογεώργος, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής: 
Ο κ. Κουλούκουσας αναφέρεται σε παραβατική συμπεριφορά των μεταναστών που ζουν ανάμεσά μας και επικαλείται ως πηγή την Αστυνομία. Ας μας παρουσιάσει λοιπόν τα συγκεκριμένα περιστατικά από τα βιβλία συμβάντων της Αστυνομίας. Τι, πότε, πού, ποιοι; Γιατί εμείς δεν ακούσαμε κάτι συγκεκριμένο από πουθενά. 
Αναφέρεται σε μη τήρηση των κανόνων υγιεινής για τον κοροναϊό. 
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη καταγγελία στην πολιτική προστασία; 
Κάποιο κρούσμα; Ούτε κι εδώ ακούσαμε τίποτα. Γενικότητες και αοριστίες. 
Αναφέρεται σε «ανήθικες» συγκρίσεις και «εξομοίωση καταστάσεων» μεταξύ των προσφύγων του 1922 και των σημερινών. Θα αγνοεί βέβαια ο κ Κουλούκουσας τις αναφορές του τύπου εκείνης της εποχής σε συγκρούσεις και μάλιστα με όπλα μεταξύ γηγενών και προσφύγων όταν οι δεύτεροι άρχισαν να χτίζουν πλίθινα σπιτάκια για να στεγαστούν .
 Οι εφημερίδες της εποχής αναφέρουν πλήθος περιστατικά εχθρικής αντιμετώπισης και εκμετάλλευσης των ομοεθνών , ομόγλωσσων και ομόθρησκων προσφύγων από ομοεθνείς, ομόγλωσσους και ομόθρησκους κατοίκους των περιοχών εγκατάστασης. 
Δεν έχει ο κ. Κουλούκουσας παρά να ανατρέξει στην Ψηφιακή βιβλιοθήκη εφημερίδων και περιοδικών της Εθνικής Βιβλιοθήκης (εφημερίδα ΣΚΡΙΠ 11-11-1924) και στο βιβλίο του έγκριτου συγγραφέα συμπολίτη μας κ. Μιχάλη Δελησάββα και θα τα βρει.

Κύριε Κουλούκουσα 
Δεν θα σας ακολουθήσουμε στις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς που μας απευθύνετε. 
Κρατήστε τους για τον εαυτό σας . Ο καθένας γνωρίζει το ποιόν του καθενός σε αυτή την πόλη
Δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις. 

Υ. Γ. Ο κ. Κοντογεώργος πληρώνεται από τους δημότες του Μαραθώνα για να κάνει δημόσιες σχέσεις του Δήμου , ή του κ. Κουλούκουσα; 
Σε ποιους απαντάει ο κ. Κουλούκουσας γιατί την ανακοίνωσή μας δεν την είδαμε στη σελίδα του ΔΗΜΟΤΗ. 

Μαραθώνας 12/7/2020 


ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

Τηλ.:2294092875 Κιν.: 6976754182 
dynamipm@gmail.com 
vdelagram@gmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.