Ροή Ειδήσεων

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ:    Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το Εθνικό Πάρκο Σχοινιά για να διαφημίσει τις δήθεν περιβαλλοντικές του ανησυχίες.

              Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα ότι και επί δικής του κυβέρνησης δεν έγινε τίποτα ουσιαστικό για την πραγματική προστασία του Εθνικού Πάρκου, που αποτελεί μια περιοχή τεράστιας περιβαλλοντικής και αισθητικής σημασίας. Ούτε καν ενεργοποιήθηκε το εγκατεστημένο κι εγκαταλελειμμένο σύστημα πυρόσβεσης. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, το 2018, ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά, έχασε τον τοπικό του χαρακτήρα, καθώς επιφορτίστηκε μ’ ένα τεράστιο όγκο δουλειάς, μετατρεπόμενος σε Φορέα Διαχείρισης Σχοινιά, Μαραθώνα, Υμηττού και Νοτιοανατολικής Αττικής. Ενώ σήμερα με τον περιβαλλοντικό νόμο της ΝΔ επιχειρείται η κατάργησή του.

            Πάντως, αφού ο κ. Τσίπρας έκανε τον κόπο να πάει μέχρι τον Σχοινιά, ας πήγαινε λίγα μόνο χιλιόμετρα πιο πέρα, για να δει “ιδίοις όμμασι” το περιβαλλοντικό έγκλημα που προετοίμασε και ο ίδιος, μαζί με τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις αντίστοιχες Περιφερειακές Διοικήσεις Αττικής και δεν είναι άλλο απ’ τον ΧΥΤΑ Γραμματικού που απειλεί την ευρύτερη περιοχή με ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή, συμπεριλαμβανομένου του Σχοινιά.

            Μετά απ’ όλα αυτά η σημερινή επίσκεψη του κ. Τσίπρα θα μπορούσε να έχει τίτλο “ο δράστης γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος”.


   

   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.