Ροή Ειδήσεων

Ξεκίνησε o Μαθητικός Διαγωνισμός «Followgreen Action 3» του Δήμου Παλλήνης.

Ξεκίνησε o Μαθητικός Διαγωνισμός «Followgreen Action 3» του Δήμου Παλλήνης

Ψηφίζουμε τα spot – animation των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων

 Δώδεκα (12) βίντεο/animation που δημιούργησαν, εν μέσω πανδημίας,  οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ψηφίσουν οι δημότες, από την 1η έως τις 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Μαθητικού Διαγωνισμού «Followgreen Action 3», που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης

Τα βίντεο/animation θα προβάλλονται στην πλατφόρμα www.followgreen.gr/pallini και αφορούν στην πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων. Η φετινή δράση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Food SHIFT 2030.

•        Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει έως και 3 βίντεο

•        Κάθε χρήστης μέλος ή μη μπορεί να δωρίσει 1 πόντο

•        Ο κάθε χρήστης μπορεί να δηλώσει την προτίμησή του μόνο 1 φορά

Καλούμε όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τους γονείς, να στηρίξουν την προσπάθεια των μαθητών δηλώνοντας την προτίμησή τους στα έργα των μαθητικών ομάδων των Γυμνασίων και των Λυκείων, μέσω της πλατφόρμας.  Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο τέλος και μπορεί να τα δει κάποιος αφού ψηφίσει. Τα σχολεία και τα ονόματα των μαθητών που συμμετέχουν, παραμένουν απόρρητα.

 Η δράση “Followgreen Action” εξελίσσεται με μεγάλη επιτυχία, από την άνοιξη του 2017, όπου μαθητές δημιούργησαν εικαστικά έργα σε μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων και τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία του Δήμου. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο του “Followgreen Action 2” οι μαθητές των Γυμνασίων φιλοτέχνησαν 30 εικονογραφημένες αφηγήσεις/ comicstrips, ενώ οι μαθητές των Λυκείων δημιούργησαν 4 βίντεο - animation, με θέμα «Τι ανακυκλώνω στον Μπλε κάδο».

Πληροφορίες:

Κ.Ε.Α.Π.Π 210 6619937, Followgreen Δήμου Παλλήνης 213 0436298

Εντεταλμένη δημοτική Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης, Καλλιόπη Ζινέλη 6974020778

    


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.