Ροή Ειδήσεων

K. Γιαννόπουλος: Διώξανε την μητέρα της Μαρκέλλας από το αστυνομικό τμήμα - Νύχτωσε και δεν είχε βγει το Amber Alert


Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης καταλογίζει λάθη στην ΕΛ.ΑΣ.


«Υπήρξε μία καθυστέρηση από πλευράς της αστυνομίας στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

«Έδιωξαν τη μητέρα, διώχνεις τη μητέρα ενός δεκάχρονου κοριτσιού, που δεν έχει γυρίσει στο σπίτι του; Αν ήταν το δικό σου το παιδί θα το έκανες αυτό;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννόπουλος.

«Η μητέρα πήγε στο τμήμα γύρω στις 5 το απόγευμα, την διώξανε λέγοντας ότι με κάποιες φίλες της θα είναι κτλ, μας πήρε τηλέφωνο και εμείς τη γυρίσαμε πίσω, απαιτήσαμε να γίνει άμεσα η διαδικασία που ορίζεται  από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη, από το πρωτόκολλο συνεργασίας που έχουμε και από την ώρα που επέστρεψε η γυναίκα, μέχρι να φτάσει στο σημείο ο κ. Διοικητής εκεί να κινητοποιήσει τη διαδικασία, έφτασε στο σημείο να νυχτώσει και να μην έχει βγει το amber alert» δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

«Μίλησα με τον Διοικητή, δεν μας έδιναν καν το όνομά του (αξιωματικού υπηρεσίας). Είναι άνθρωποι που δημιουργούν πρόβλημα στον πολίτη και τον κάνουν να αισθάνεται σκουπίδι. Πρώτη φορά καταγγέλλουμε κάτι τέτοιο».

«Χρειάστηκε να πάρω τον Αρχηγό, ο οποίος έδωσε εντολή στον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναλάβει και αμέσως έγιναν όλες οι διαδικασίες, που έπρεπε να γίνουν από τις πρώτες ώρες» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

Το ηχητικό: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.