Ροή Ειδήσεων

Η Κουζίνα των Αγγέλων: Η νέα γευστική πρόταση της Νέας Μάκρης που ήρθε για να μείνει


Για όσους συνδυάζουν το καλοκαίρι με παραλία και καλό φαγητό σε ταβερνάκι με θέα τη θάλασσα η Νέα Μάκρη έχει τις κατάλληλες λύσεις.

Μια εξαιρετική πρόταση είναι το ολοκαινούριο «Η Κουζίνα των Αγγέλων» που πήρε το όνομά της από τους ιδιοκτήτες της Άγγελο και Αγγελική. 


   
   

Ο Άγγελος

Ο Άγγελος έχει αποφοιτήσει από την Chef d' ouevre, έχει στο βιογραφικό του μεγάλη προϋπηρεσία μέρος της οποίας είναι 3 χρόνια στην Αγγλία στα Las Iguanas, όπου έχει πάρει και ISO, εργάστηκε εκεί ως chef και αργότερα έγινε και εκπαιδευτής νέων Chef στην Αγγλία. Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα τον είχαν ήδη κλείσει μεγάλα παραλιακά καταστήματα σε Βάρκιζα και Κολωνάκι.

Η Αγγελική

Η Αγγελική απόφοιτος Deree (marketing & δημόσιες σχέσεις) διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και αποτελεί την εγγύηση για το προσεγμένο και ιδιαίτερα ευχάριστο και χαμογελαστό περιβάλλον που θα συναντήσεις.

Το μαγαζί 

Η κουζίνα των «Αγγέλων» δημιουργήθηκε από την αγάπη τους για το καλό φαγητό, την εμπειρία χρόνων και την μεγάλη αγάπη τους για τη Νέα Μάκρη.

Σε έναν ανανεωμένο χώρο που πληροί όλες τις προδιαγραφές κάθε πιάτο είναι προσεγμένο και ειδικά προετοιμασμένο για τον κάθε επισκέπτη.

Οι γεύσεις είναι μελετημένες και έχουν στόχο να σας δώσουν γνώριμες υφές σε ένα χαρούμενο και ξεκούραστο περιβάλλον προκειμένου να το απολαύσετε με την παρέα σας ή την οικογένειά σας! Στόχο έχουν να μπορούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για κρέας ή ψάρι πάντα με φρέσκες και εξειδικευμένες επιλογές που ξεχωρίζουν.Διανομή & Κρατήσεις

Η Κουζίνα των Αγγέλων εξυπηρετεί διανομή στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 23:00 (εκτός εορτών και αργιών) και δέχεται τις κρατήσεις σας για το κατάστημα και τηλεφωνικά στο 2294092185. 


Η Κουζίνα των Αγγέλων

Ποσειδώνος18Α – Παραλία Νέας Μάκρης

Τηλέφωνο κρατήσεων 2294092185

Η κουζίνα των Αγγέλων

Kαλή όρεξη!Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.