Ροή Ειδήσεων

Ανοίγει ξανά η βιβλιοθήκη του ΕΣΝΜ - Γενικές Οδηγίες


Τις πόρτες της ανοίγει από την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 η βιβλιοθήκη του ΕΣΝΜ που στεγάζεται στην ΚΕΔΜΑ. Ευκαιρία για όλους τους βιβλιοφάγους της περιοχής, και είμαστε αρκετοί, για δανεισμό νέων αλλά και επιστροφή βιβλίων. Πολύ σημαντικό, ωστόσο, όπως επισημαίνουν όλοι οι εθελοντές της βιβλιοθήκης είναι η τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας! 


Αναλυτικά: 

Παρακαλούμε να διαβάσετε την ανακοίνωση με προσοχή! Βασιζόμαστε στην συνεργασία σας προκειμένου χρήστες και εθελοντές να παραμείνουμε ασφαλείς.

Στη Βιβλιοθήκη, με βάση τα τετραγωνικά της, θα μπορούν, εκτός από τους εθελοντές, να μπουν 2 ξεχωριστά άτομα τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας (μέλη οικογένειας που θα έρθετε μαζί, για να μετράτε σαν ένας, θα πρέπει να κινείστε μαζί στον χώρο.) Επιτρέπονται τα παιδιά από 12 ετών και άνω. 

Εάν η προσέλευση είναι μεγαλύτερη, θα πρέπει να περιμένετε έξω από την είσοδο της Βιβλιοθήκης η οποία θα είναι η κεντρική πόρτα της Βιβλιοθήκης και όχι η πόρτα από το Κυλικείο του Δημοτικού Κινηματογράφου Αλίκη. 

Η παραμονή σας στη Βιβλιοθήκη περιορίζεται στα 20 λεπτά. 

Να προσέρχεστε υποχρεωτικά με μάσκα και γάντια. Στην είσοδο της Βιβλιοθήκης θα υπάρχει αντισηπτικό που θα χρησιμοποιείτε κατά την είσοδό σας. 

Τα επιστρεφόμενα βιβλία θα πρέπει να είναι τοποθετημένα μέσα σε σακούλα, πλαστική ή χάρτινη με το όνομά σας και την ημερομηνία παράδοσης και θα μένουν σε καραντίνα σε ειδικό χώρο φύλαξης που έχει δημιουργηθεί για τουλάχιστον 72 ώρες. 

Δεχόμαστε δωρεές βιβλίων μόνον κατόπιν συνεννόησης με τους εθελοντές της Βιβλιοθήκης. Τα βιβλία αυτά θα πρέπει να είναι τοποθετημένα μέσα σε κλειστή σακούλα με το όνομα και το τηλέφωνό σας. 

Οι εκδηλώσεις και οι παρουσιάσεις μας δεν θα συνεχιστούν για τη φετινή περίοδο. Αν κάτι αλλάξει, θα σας ενημερώσουμε. 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης: 

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή : 6.00 μμ - 8:00 μμ

Στοιχεία Επικοινωνίας με την βιβλιοθήκη: Καλές αναγνώσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.