Ροή Ειδήσεων

"Μένουμε Σπίτι Δημιουργικά" από τον Δήμο Αγ. Αναργύρων - ΚαματερούΟ εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού - Αθλητισμού Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Ηλίας Αποστόλου μαζί με τον Δήμαρχο κ. Σταύρο Τσίρμπα, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Πολιτισμού Αθλητισμού, προτρέπουν όλους τους δημότες να μείνουν σπίτι δημιουργικά.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου δημιουργεί μια σειρά βιντεοσκοπημένων δράσεων και ιδεών προκειμένου ο χρόνος παραμονής στο σπίτι να είναι ευχάριστος και δημιουργικός (υπεύθυνη-συντονίστρια Πολιτισμού:Κατερίνα Κωστή, υπεύθυνη-συντονίστρια Αθλητισμού:Ιωάννα Μπίσιλα).
Παράλληλα το τμήμα Πολιτισμού, ανακοίνωσε οτι τις προσεχείς ημέρες θα δώσει την ευκαιρία με την πρόσκληση ενδιαφέροντος σε μικρούς και μεγάλους να εκφραστούν με το δικό τους τρόπο και να μοιραστούν τα συναισθήματα, τις σκέψεις. και τις εμπειρίες τους (σχεδιασμός-συντονισμός Κατερίνα Κωστή).
"Μπορεί η Άνοιξη ετούτη να είναι διαφορετική, όμως αξίζουμε να ονειρευόμαστε,να μοιραζόμαστε,να δημιουργούμε. Φτιάχνουμε τη μέρα μας και την ψυχολογία μας κυρίως για να σταθούμε υγιείς σωματικά, ψυχικά, πνευματικά.


Μένουμε σπίτι δημιουργικά!!!"

Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Αγ. Αναργύρων-ΚαματερούΑσκήσεις ΓυμναστικήςΠρόγραμμα κοιλιακών
Γυμναστές: Σπύρος Ασημακόπουλος - Έφη Τζαμπαζή
Δημοτικό Ωδείο Αγ. Αναργύρων Καματερού
Τμήμα τραγουδιού: Νίνο Εμπραλίτζε


Τμήμα Tango
Mini μάθημα τεχνικής Tango από την Έλλη Καραδήμου
Δείτε όλα τα βίντεο στη σελίδα: 
 Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.