Ροή Ειδήσεων

Κλειστά σχολεία έως τις 10 Μαΐου


Κλειστά σχολεία έως τις 10 Μαΐου.Αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η σχετική ΚΥΑ
Παρατείνεται έως τις 10 Μαΐου η διακοπή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα, αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.
Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, επανέλαβε πως από τις συστάσεις του υπουργείου Υγείας θα εξαρτηθεί το αν οι Πανελλαδικές θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα τελειώσουν στις 15 Ιουλίου, που είναι και το «ιδανικό» σενάριο όπως τόνισε, κάνοντας παράλληλα και αναφορά στην μείωση της εξεταστέας ύλης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Δέκα» της ΕΡΤ, η Νίκη Κεραμέως είπε: «Η ύλη περιορίζεται σε αυτή που έχει διδαχθεί στη φυσική τάξη. Αφουγκραστήκαμε τη μεγάλη αγωνία και αναστάτωση όλων των υποψηφίων μαθητών», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σταθερή επιδίωξη, για τον χρόνο των εξετάσεων, είναι να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον Ιούνιο και οι Πανελλαδικές να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο, ιδανικά μέχρι τις 15 Ιουλίου. Όλα εξαρτώνται από την πορεία της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε και τον περιορισμό αυτής». 
athensvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.