Ροή Ειδήσεων

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ένα εκατομμύριο SMS σε 24 ώρες


Πρώτη μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού: Εστάλησαν ένα εκατ. SMS, θετική η εικόνα συμμόρφωσης των πολιτών.

Ικανοποιημένη η κυβέρνηση από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συμμορφώθηκε απόλυτα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, χθες Δευτέρα εστάλησαν στον πενταψήφιο αριθμό 13033 περισσότερα από ένα εκατομμύριο μηνύματα, με τα 650.000 από αυτά να είναι σωστά και να εξυπηρετούν τους πολίτες στις μετακινήσεις τους, με βάση τα όσα προβλέπει η απόφαση της κυβέρνησης για περιορισμό των μετακινήσεων.
Το υπουργείο αναφέρει επίσης ότι το σύστημα για τα κινητά, που στήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, απέδωσε και είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε ακόμα περισσότερα αιτήματα, καθώς θα εξοικειώνονται ακόμα περισσότεροι πολίτες. Θετική ήταν και η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία για τη συνεισφορά εθελοντών, στην μάχη με τον κορωνοϊό, καθώς ήδη πέντε 5.000 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα ethelontes.gov.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει τη λήψη νέων επιπρόσθετων μέτρων μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. 
Πηγη: athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.