Ροή Ειδήσεων

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΩΩΝ


Παναγιώτης Μήλας

Το project ανακοινώθηκε από την τηλεόραση αλλά και έχει δημοσιευθεί και στη σελίδα της αστυνομίας ζώων. Για όσους δεν γνωρίζετε, είναι ένα project που θα δώσει τέλος στην κακοποίηση ζώων σε δημοτικό επίπεδο. Μπορείτε να επισκεφτείτε σελίδα μας στο facebook και να ενημερωθείτε εδω https://www.facebook.com/astinomia.zwwn
Τα νέα μας είναι πολύ ευχάριστα, καθώς μετά την ανακοίνωση του project μέσα σε λίγες μέρες εκδήλωσαν ενδιαφέρον 6 δήμοι. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την επικοινωνία που είχαμε με έναν από αυτούς τους δήμους.


Πρόκειται για το δήμο Αγίων Ανάργυρων – Καματερού. Η επικοινωνία έγινε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020. Πριν σας πω οτιδήποτε άλλο, θέλω να σταθώ στο τι είδα εκεί όσον αφορά την ομάδα του δήμου και τα άτομα που μίλησα. Μια λέξη θα πω μόνο… ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!
Είδα μια ομάδα από νεαρούς ανθρώπους, με πολλή όρεξη για δουλειά και μεγάλη ευαισθησία για τα ζώα και για το δήμο, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας τους μιας και είναι όλοι φιλόζωοι.
Ένα από τα πολλά σκυλάκια που έχει σώσει ο δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού, είναι η Λίζα
Μιλάμε για μια ομάδα που ξεκίνησαν τώρα, και από τον ζήλο τους και την αγάπη τους για τα ζώα, έχουν κάνει κινήσεις με προσωπικά τους έξοδα για εξοπλισμό αλλά και για προγράμματα με στειρώσεις του δήμου. Ναι, και εγώ απόρησα γιατί αυτό στον χώρο της πολιτικής είναι σχεδόν ανήκουστο! κι όμως, οι άνθρωποι αυτοί έχουν βάλει λεφτά από την τσέπη τους για να στηρίξουν το δήμο και τους συμπολίτες τους.
Η επικοινωνία μου ξεκίνησε με τον αντιδήμαρχο κύριο Δημήτρη Βαβλαδέλη. Ένας άνθρωπος που από τα πρώτα λεπτά τις επικοινωνίας μας, έγινε αμέσως αντιληπτό ότι έχει πολλή όρεξη και πραγματικό ενδιαφέρον να προσφέρει και να λυθεί το πρόβλημα της κακοποίησης στο δήμο. Φιλόζωος, καθώς και είναι και εκείνος σκυλομπαμπάς με ένα υπέροχο σκυλάκι την Matty.Matty
Αφού μιλήσαμε και ενημερώθηκε, πήγαμε στο γραφείο του δημάρχου του κυρίου Τσίρμπα Γεώργιου – Σταύρου. Η θετική εικόνα συνεχίστηκε. Νέος με πολλή όρεξη για δουλειά και μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα ζώα. Η κουβέντα μας ήταν αποδοτική, καθώς έχουμε όλοι κοινό σκοπό.


Ο δήμαρχος κύριος Τσίρμπας, είναι πολύ θετικός με το project καθώς και όλη η ομάδα του δήμου. Συναντήσαμε μερικές δυσκολίες, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν γιατί υπάρχει πολύ θετική διάθεση. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα, όπου θα βρεθούμε με σκοπό να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που συναντήσαμε.
Κάθε εμπόδιο, θα μας κάνει ένα βήμα μπροστά γιατί θα το λύνουμε και θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά για την υλοποίηση του Project. Κάθε εμπόδιο είναι γνώση, που θα την έχουμε για τον επόμενο δήμο. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό οφείλεται στην πολύ θετική αποδοχή του project από διάφορους δήμους και ιδιαίτερα από τον δήμο Αγίων Ανάργυρων Καματερού.
Θα σας κρατάμε ενήμερους με κάθε νέο που αφορά το project μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την αγάπη που έχετε δείξει σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Μαζί θα το κάνουμε πραγματικότητα. Στόχος μας, είναι να ξεκινήσει από τον πρώτο δήμο, και να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.
Παρακολουθήστε την τηλεοπτική εκπομπή 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ.
Κάντε like και follow τις σελίδες της Αστυνομίας Ζώων.
Παναγιώτης Μήλας
Πηγή : panagiotismilas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.