Ροή Ειδήσεων

Μήνυμα του Σπύρου Ζαγάρη-κοινοτικού συμβούλου Δ. Μαραθώνος- για την 25η Μαρτίου"25η Μαρτίου εθνική γιορτή, αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας. 
Γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υποδουλωμένων Ελλήνων από τον Τούρκο δυνάστη για ελευθερία. Εξέχουσες μορφές ηρώων που έδωσαν την ζωή τους για την Ελλάδα στην επανάσταση του 1821: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Οδυσσέας Ανδρούτσος, Παπαφλέσσας, Αθανάσιος Διάκος, Μπουμπουλίνα, Μαντώ Μαυρογένους. 
Παράλληλα θεομητορική γιορτή του ευαγγελισμού της Θεοτόκου, σε ανάμνηση της χαρμόσυνης αναγγελίας από τον αρχάγγελο Γαβριήλ στην Παναγία ότι πρόκειται να γεννήσει τον Υιό του Θεού. Σήμερα γιορτάζουν και όσοι λέγονται Ευάγγελος και Ευαγγελία. Στα 21 μου χρόνια πρώτη φορά ζω την εθνική μας αυτή γιορτή φορά χωρίς παρελάσεις. Η χώρα μας καλείται να δώσει μάχη με έναν νέο αόρατο εχθρό που ονομάζεται ΄΄Κορονοϊός΄΄! 
Η Ελλάδα μας λοιπόν σε καραντίνα! 
Ας προσευχηθούμε και ευχηθούμε πως θα κερδίσουμε κι αυτόν τον πόλεμο για να βγούμε πάλι νικητές!
Σήμερα μαζί με τους ήρωες του 1821, τιμάμε και τους σημερινούς ήρωες που δίνουν τη δική τους μάχη με τον ιο!Νοσηλευτικό προσωπικό και γιατροί! Ας γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια τους αυτή, βοηθώντας όσους αγαπάμε….για να συνεχίσουμε να τους έχουμε!! 
 Ας μείνουμε σπίτι για να βοηθήσουμε εξάλειψη του !!! Ας υψώσουμε στα μπαλκόνια τις σημαίες μας, ως ένδειξη μνήμης σε εκείνο τον αγώνα που έδωσαν κάποτε οι πρόγονοι μας. Χρόνια πολλά!!! 
Κοινοτικός Συμβουλος 
Ζαγάρης Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.