Ροή Ειδήσεων

Κλείνουν όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια για κορωνοϊό (VIDEO)

Κλείνουν όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια για 14 ημέρες στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης και της μετάδοσης του κορωνοϊού όλα τα σχολεία της χώρας κλείνουν για 14 ημέρες, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικιλίας.
Ειδικότερα, ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι το μέτρο αφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαιδευτικής κοινότητας, από βρεφονηπιακούς σταθμούς έως και Πανεπιστήμια και από ΙΕΚ μέχρι ΤΕΙ.
Στο ερώτημα για το ποιος θα φυλάει τα παιδιά δεδομένου ότι οι παππούδες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τους γονείς και τις άδειες από την εργασία τους.
Ο υπουργός αναφερόμενος στην 14ημερη αναστολή λειτουργίας σχολείων και πανεπιστημίων, έκανε λόγο για προληπτικό μέτρο, που έχει ως στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού και, παράλληλα, τόνισε πως θα υπάρξει ειδική μέριμνα τόσο για τους εργαζόμενους γονείς όσο και τις επιχειρήσεις που πλήττονται. Τέλος, ο κ. Κικίλιας ζήτησε να επιδείξουν όλοι υπευθυνότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.