Ροή Ειδήσεων

ΚΥΑ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ

Αποφασίστηκε η ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα σήμερα Πέμπτη 27/2/2020 με απόφαση του υπουργού υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, του Υπουργού προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη Μιχάλη και του Υπουργού εσωτερικών κ. Θεδωρικάκου Παναγιώτη. Η μη συμμόρφωση μάλιστα με τα μέτρα της ΚΥΑ τιμωρείται με φυλάκιση έως δυο ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη! 

Αναλυτικά η απόφαση: 

Τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με την από 27.2/2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Υγείας έναντι του κορονοϊού, COVID-19. Καλούνται όλοι οι φορείς (ΟΤΑ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ) και λοιποί αποδέκτες του παρόντος, προς τους οποίους αποστέλλεται να συμμορφωθούν με το περιεχόμενό της. Η μη συμμόρφωση επισύρει της συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της ΠΝΠ «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμούς της διάδοσης κορονοϊού» (ΦΕΚ Α' 42).
Η παράγραφος 6 του πρώτου άρθρου της ΠΝΠ αναφέρει πως, όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.