Ροή Ειδήσεων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Προέδρου ΔΗΜΤΟ Μαραθώνα Στέφανου Θεοδωρίδη


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες, την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ Μαραθώνα για 4η χρονιά επί της προεδρίας μου. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος και πως να μην είμαι όταν η αίθουσα ήταν κατάμεστη από συμπολίτες μου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και έδωσαν ένα βροντερό παρόν .
Ευχαριστώ από καρδιάς τον υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, τους βουλευτές μας κ. Γεώργιο Βλάχο και Βασίλη Οικονόμου, τον δήμαρχο κ. Στέργιο Τσίρκα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Πέππα, την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β. Αττικής κα. Φρόσω Σακελλαρίου, το μέλος της ΝΟΔΕ κα. Αθηνά Ευγενίδου, τους αντιδημάρχους τους δημοτικούς συμβούλους ,τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Νέας Μάκρης κ. Κων/νο Κουλούκουσα που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Αντιπρόεδρο κ.Γ. Πέππα, τον Γραμματέα κ. Δ. Τσακυριάννη,την κα. Δ. Χατζακη , την πρόεδρο γυναικών κα. Π. Μπόζα, την κα. Ν. Δενδρολιβανά, την κα. Ε. Μομφεράτου, την κα. Ε. Κάκαρη, τον κ. Χ, Τερεζάκη και τον κ. Π. Ρουγγέρη.

Με εκτίμηση
O Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μαραθώνα
Στέφανος Θεοδωρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.