Ροή Ειδήσεων

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, ο Επιμορφωτικός  Σύλλογος  Νέας  Μάκρης στα πλαίσια  της  Κοινωνικής του Ευθύνης, διοργάνωσε έναν  πολύ σπουδαίο φιλικό αγώνα  μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Κλειστό Γήπεδο «Γιάννης Δημητριάδης» στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, όπου η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας Ε.Σ. Νέας Μάκρης φιλοξένησε την Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων.

Πριν την έναρξη του αγώνα, το Γενικό Επιτελείο Στρατού βράβευσε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Ιδρύματος για το Παιδί «η Παμμακάριστος» και του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.
Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλαθλοι που κατέκλυσαν τις εξέδρες του γηπέδου μπάσκετ καταχειροκρότησαν όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν για έναν πολύ καλό σκοπό, την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ». Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε υπέρ της Εθνικής Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων, με σκορ 87 - 55.

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», ευχαριστεί θερμά τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, τους αθλητές και τους φιλάθλους για τη στήριξή τους.


Ανακοίνωση ΕΣΝΜ και Φωτογραφικό Υλικό,πατήστε :
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.