Ροή Ειδήσεων

Σπύρος Παππάς: "Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ !"


Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειαζόμαστε έναν διαφορετικό Δήμο. 
Χρειαζόμαστε έναν Δήμο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο. Χρειαζόμαστε έναν Δήμο όπως ακριβώς τον ονειρευόμαστε. Η σημερινή Δημοτική Αρχή, οφείλει και πρέπει με σκληρή δουλειά, σχέδιο, όραμα και στόχους να προσπαθήσει να κάνει τον Δήμο Μαραθώνος όαση ανάπτυξης και δημιουργίας
Για να γίνει όμως αυτό, οι διοικούντες οφείλουν : 
Να διαπνέονται από ειλικρίνεια, συνέπεια, εντιμότητα για να μπορέσουν στο διάβα τους να χτίσουν μια ξεκάθαρη αμφίδρομη σχέση συνεργασίας ισότιμα με όλους τους πολίτες μακριά από προσωπικές σχέσεις, σκοπιμότητες και κάθε μορφής ιδιοτέλεια. 
Να επιδείξουν αλήθεια και ευθύτητα, υπομονή, επιμονή και πρόγραμμα για να σχεδιάσουν τον Δήμο Μαραθώνος όπως θέλουμε να τον ζήσουμε. 
Να σχεδιάσουν δηλαδή έναν Δήμο πιο «φιλικό» προς τους πολίτες, έτσι ώστε να μειωθούν οι ανισότητες στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση, σε θέματα ανάπτυξης, σε θέματα χωροταξίας και περιβάλλοντος, στον τρόπο διοίκησης του Δήμου… και να του δώσουν ελπίδα και προοπτική ! 
Η Τοπική Κοινωνία βαρέθηκε πια τα λόγια. Θέλει να δει πράξεις. Εύχομαι και ελπίζω, ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή θα πράξει αυτά που προεκλογικά υποσχέθηκε, για να μην κατηγορηθεί και αυτή για απραξία, ανεπάρκεια, αδράνεια, αδιαφορία… 
Για να γίνουν όμως τα λόγια πράξεις, χρειάζονται όπως προανέφερα στόχοι. Είναι γνωστό ότι οι στόχοι διαμορφώνουν τα σχέδια, τα σχέδια διαμορφώνουν τις δράσεις, οι δράσεις φέρνουν τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα την επιτυχία. Ο Δήμος Μαραθώνος λοιπόν χρειάζεται άμεσα στόχους !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.