Ροή Ειδήσεων

Μαραθωνομάχοι φτιαγμένοι από ατσάλι!


 Σε ένα καταπληκτικό βράδυ η αρμάδα του coach Kostas Tsafaras έκανε φύλο και φτερό την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας ΜΕΣΑ στο Ίλιον!!! 

 Οι παίχτες μας έδειξαν από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα και με το αρχικό 0-11 μπήκανε οι βάσεις για το μεγάλο διπλό!! Η συνέχεια ήταν ανάλογη αφού με ασφυκτική πίεση και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος η ομάδα μας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο για 40 λεπτά. Η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 30 πόντους πριν πέσει λίγο ο ρυθμός και τελειώσει το ματς με το τελικό 53-78!! 
 Αν δεν μας είχαν κλέψει οι γκρι το ματς στα Πατήσια θα ήταν αλλιώς τα πράγματα στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έστω και έτσι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε όλοι μαζί παρέα με αυτά τα παιδιά, με αυτή την καταπληκτική ομάδα που όμοια της δεν έχει ξανά υπάρξει στην περιοχή!! 

 Τα επόμενα 2 παιχνίδια είναι τεράστιας σημασίας για την συνέχεια, με πρώτο αυτό στο σπίτι μας την επόμενη Πέμπτη 23/2 που θα πρέπει για άλλη μια φορά να παίξει η ομάδα μας σε γεμάτο γήπεδο!!

 Ευχαριστούμε θερμά τους φίλαθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα στις 16 Ιανουαρίου σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι και πέρα από την καλύτερη έδρα έδειξαν και πάλι ότι όπου και να παίζουμε θα μετατρέπουμε το γήπεδο σε Μαραθώνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.