Ροή Ειδήσεων

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ»


Τη βασιλόπιτα έκοψε ο σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής Άγιος Θωμάς την Δευτέρα 6/1/2020, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στην έδρα του συλλόγου στο Μαραθώνα.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη και φίλοι του συλλόγου, ενώ από την τοπική αυτοδιοίκηση παρευρέθηκαν:
 Ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Πέππας Νίκος, οι αντιδήμαρχοι Μαραθώνα Στάμος Χρήστος, Κυπαρίσσης Ευάγγελος και Λάσκος Αργύρης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Γεωργάτος Μανώλης, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μαραθώνα Λάσκος Κώστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λιβαθινός Σπύρος, Γεραμάνης Στέλιος και Στεφανίδης Νίκος.
 Παρόντες ήταν και οι Πρόεδροι Πανθεσσαλικής Στέγης Στέφανος Κούτρας, Σοφαδιτών Σάκης Πασπαλάρης και Ανθηριωτών Νίκος Μερεντίτης.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής ευχαριστεί για τη συνεισφορά τους τον Χρήστο Σακαρίκο, Κώστα Σακαρίκο, Μάγδα Καρανίκα, Αποστολία Τσιούνη, Χριστίνα Μπαλάνου, Φωτεινή Βοϊβόντα, Φρειδερίκη Παπακώστα, Κοσμά Ιωάννη, Κωσταρέλου Γεωργία, Μπάμπη Κίσσα, Αποστόλη Τσιούνη, Περικλή Μπουκουβάλα, Βαγγέλη Ζουμπουρλή, Χριστόδουλο Καραούλη, Ηλία Καραούλη και Στέφανο Κούτρα.
 Τα μέλη αντάλλαξαν ευχές, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο μοίρασε δωράκια στα παιδιά.

Επόμενο ραντεβού το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:30 στην οικογενειακή ταβέρνα «Τσέλιγκας», όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα με ζωντανή ορχήστρα.

Τέλος το Δ. Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους:
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία και προκοπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.