Ροή Ειδήσεων

Οι μαθητές του Δήμου Παλλήνης μαθαίνουν για την "πρόληψη – μείωσης σπατάλης τροφίμων" – FOLLOWGREENACTION 3


Ανοιχτό κάλεσμα στη μαθητική κοινότητα για συμμετοχή στην διαδικασία ευαισθητοποίησης για την μείωση της σπατάλης τροφίμων, απευθύνει ο Δήμος Παλλήνης. 

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος FoodSHIFT2030 (FoodSystemHubsInnovatingtowardsFastTransitionby 2030) και με φορέα υλοποίησης την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος, ο Δήμος Παλλήνης προσκαλεί τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Παλλήνης για συμμετοχή στην δράση “FOLLOW GREEN ACTION 3” με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών καθώς και των πολιτών του Δήμου για την διαδικασία της πρόληψης – μείωσης σπατάλης τροφίμων και τα ευεργετικά για το Περιβάλλον αποτελέσματά της. 

Πιο συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν εργαστήρια όπου οι μαθητές θα ενημερωθούν για την διαδικασία της πρόληψης – μείωσης σπατάλης τροφίμων και θα δημιουργήσουν βίντεο/ animation, μικρής διάρκειας (έως 45 sec) τα οποία στην συνέχεια θα αναρτηθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα followgreen. 

Οι διαγωνισμοί γίνονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής. Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έως 18 Δεκεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική μορφή στο info@kedp.grμε την επισήμανση “Διαγωνισμός FollowgreenAction3” και σε έντυπη μορφή στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα - Κεντρικά Γραφεία Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π., Κλειτάρχου& Αριστείδου, Γέρακας - Αθήνα, Τ.Κ. 153 44, 

Πληροφορίες: Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π Τηλέφωνο: 210 6619937, Fax: 210 6619938, 

Ώρες γραμματείας: 09:00 – 17:00 
Καλλιόπη Ζινέλη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβαλλοντικής Πολιτικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.