Ροή Ειδήσεων

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ»


Δρ.Στεφάνου Γ.Κούτρα 
Το γεγονός της Γέννησης του Χριστού άλλαξε τη δομή του Κόσμου. Δημιούργησε συνθήκες Ειρηνικής Συμβίωσης και Δημιουργικής Πνοής. Η θεική αγάπη γέμισε ολη τη φύση. Αγκάλιασε και θέρμανε τις ψυχές των Ανθρώπων ξεκινώντας απο τη φτωχή φάτνη της Βηθλέεμ.
 Δυστυχώς όμως ο δρόμος που ανοίχτηκε απο το θείο βρέφος και απο τους Ανθρώπους που είχαν τη δύναμη να αντιταχθούν στις παθογόνες καταστάσεις έκλεισε. Ο Κόσμος μπροστά στις ηθικές Αξίες έκλεισε τα μάτια της ψυχής. 
Η Ανθρώπινη ευτυχία και η "επι γης Ειρήνη"έγινε απραγματοποίητο όνειρο. Η ηθική σήψη έχει φθάσει στο αποκορύφωμα και τρίζει ολοένα και περισσότερο τα θεμέλια της Κοινωνικής ζωής. Επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω μας ότι δηλητηριάζει την ψυχή μας. 
Να επαναστατήσουμε πρώτα εναντίον του κακού μας εαυτού και να αγωνίστουμε για μια Κοινωνία της Ειρηνικής Συνύπαρξης, την δημιουργικών Πρωτοβουλιών, της Παιδείας και του Πολιτισμού. 
Το Ανέσπερο φως του Άστρου της Βηθλέεμ να ρίξει τις ακτίνες του στα σκοτεινά βάθη της ανθρώπινης ψυχής μας για να της δώσει τη δύναμης της Αγάπης. 
Η «Πανθεσσαλική Στέγη» ως φορέας πολιτισμού στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της Ειρήνης και της αισιοδοξίας. Η έλευση του Νέου Έτους να σημάνει μια νεα αρχή υλοποίησης των οραμάτων και των Προσδοκιών μας. 
Για μια Κοινωνία Ειρηνική, Ανθρώπινη και Δημιουργική.
 «Χριστός Γεννάται ΔΟΞΑΣΑΤΕ» 
Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.