Ροή Ειδήσεων

Κλειστά σχολεία και καθυστερήσεις στην αυριανή προσέλευση μαθητών ! [25/11/]Ακολουθεί νέα ανάρτηση με απόφαση της Περιφέρειας [25/11] για καθυστερημένη προσέλευση μαθητών μετά τις 10.00 μέχρι νεοτέρας. 

Νέα ενημέρωση 23:40

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμιου σε συνεργασια με την Περιφερεια Αττικης και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων που έχουν βάλει το μηχανισμό σε επαγρυπνιση.
Εφόσον η εξέλιξη των φαινομένων προκαλέσει υψηλό βαθμό επικινδυνοτητας θα υπάρξουν ανακοινώσεις προς γονείς και μαθητές σχετικά με τη λειτουργία των σχολικων μοναδων και την ασφάλεια των μετακινήσεων των πολιτών.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμιου βρίσκεται σε επαγρύπνηση μαζί με τις δυνάμεις του ΣΠΑΠ και της Περιφέρειας.


23:10 
Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Ωρωπού τα σχολεία θα λειτουργήουν αύριο 25 Νοε 2019 από τις 10:00 πμ

Ηλιούπολη

Κλειστά Αύριο 25/11 Όλα Τα Σχολεία Της Ηλιούπολης Έως Τις 10 Το Πρωί
Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ηλιούπολης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ώρες στο λεκανοπέδιο. Με απόφαση του Δημάρχου και για προληπτικούς λόγους, όλα τα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια θα παραμείνουν κλειστά έως τις 10 πμ, οπότε θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά, ωστόσο η δημοτική αρχή συστήνει στους γονείς να μην φέρουν τα παιδιά τους πριν τις 10 πμ.

Καθυστερημένη προσέλευση μαθητών:

Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, με επείγουσα ανακοίνωση, λόγω της αναμενόμενης ισχυρής καταιγίδας και των θυελλωδών ανέμων, που πιθανότατα πλήξουν και το δήμο ενημερώνει ότι τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, 25ης Νοεμβρίου. Επίσης καλεί τους δημότες να μην βγάλουν απορρίμματα σήμερα, Κυριακή, μετά την έκτακτη αποκομιδή τους που πραγματοποίησε λόγω της κατάστασης, την Κυριακή το απόγευμα. Ακόμη καλεί όλους να ελέγξουν τα λούκια και τις υδρορροές, να ασφαλίσουν ή να αποσύρουν αντικείμενα που μπορεί να μετακινηθούν, όπως πινακίδες, γλάστρες, καρότσια, τζάμια τέντες κ.λ.π. και γενικά «όλα τα αντικείμενα που μπορεί να αποκολληθούν από στέγες και μπαλκόνια», όπως να αποφεύγονται και οι άσκοπες μετακινήσεις». Τέλος, η Περιφέρεια Αττικής συνιστά στους πολίτες να ενημερώνονται για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας.

Δήμος Κορυδαλού

Καθώς αναμένεται ισχυρή καταιγίδα με πολλή βροχή και θυελλώδεις ανέμους, από τις βραδινές μέχρι και τις πρωινές ώρες, που πιθανότατα θα πλήξουν και το δήμο μας, σας ενημερώσουμε πως: 1) Αύριο, Δευτέρα 25/11, όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν στις 10:00 2) Σήμερα, θα γίνει έκτακτη αποκομιδή απορριμμάτων στις 21:00 και γι’ αυτό παρακαλούμε να μη βγάλετε απορρίμματα μετά την αποκομιδή 3) Παρακαλούμε να ελέγξετε τα λούκια και τις υδρορροές και να ασφαλίσετε ή να αποσύρετε αντικείμενα που μπορεί να αποκολληθούν από στέγες και μπαλκόνια 4) Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και να αποφύγετε τη διέλευσή σας κάτω από πινακίδες, μαρκίζες και μπαλκόνια. Ο Δήμος μας με συνεργεία του θα βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή και μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2104950014 για άμεση παρέμβαση.


Κλειστά Σχολεία

Χαλκιδική: Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 25-11-2019 στο Δήμο Αριστοτέλη

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στη Χαλκιδική και ειδικότερα στο Δήμο Αριστοτέλη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις) που αναμένονται. Η ανακοίνωση ήρθε από τον δήμαρχο του δήμου Αριστοτέλη, Στέλιο Βαλιάνο.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται, κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στη Θάσο, με απόφαση του δημάρχου του νησιού καθώς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα έντονα καιρικά φαινόμενα «καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.