Ροή Ειδήσεων

Δυσαρέσκεια αλλά και άμεση αντίδραση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μαραθώνος για την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για τον ΟΕΔΑ Γραμματικού


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαραθώνος και ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, αναφορικά με τη χθεσινή (σ.σ. 16/10) αιφνιδιαστική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για τον ΟΕΔΑ Γραμματικού, σύμφωνα με την οποία: «Η Εγκατάσταση θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για να αποφευχθεί η απένταξη του έργου από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, αποκλειστικά ως χώρος υποδοχής αδρανών υλικών που θα προέρχονται από την ανακύκλωση της γύρω περιοχής και μόνον». 
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαραθώνος και ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας στέκονται δίπλα στους πολίτες και παραμένουν αταλάντευτοι στον σχεδιασμό κατάργησης του «παράνομου» έργου, δηλώνοντας τα εξής: 
1. Αναμένουμε τις σχετικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης όπου έχουμε προσφύγει με ατράνταχτα στοιχεία για την ακαταλληλότητα του έργου. 
2. Είμαστε έτοιμοι για κάθε μορφής αντίδραση και αντίσταση κατά της λειτουργίας του «παράνομου» έργου. 
3. Προβαίνουμε σε άμεση σύγκλιση της νεοσυσταθείσας Επιτροπής κατά του ΟΕΔΑ με πρόεδρο τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Στέργιο Τσίρκα, για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.