Ροή Ειδήσεων

ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗΠρος: 1. την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ («Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ.»)  
2. κ. Λυμβαίο Ιωάννη, μέλος της Ε.Γ. της «Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ.»
Κοιν.:     1. Δήμος Μαραθώνα
                2. Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ζω Ανατολικά

ΔΗΛΩΣΗ

Ψηνάκη Ηλία του Παναγιώτη, κατοίκου Νέου Βουτζά Αττικής, οδός Κουντουριώτου, αρ. 10.
_________________________________________

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην από 04 Νοεμβρίου 2016 έγκλησή σας, δημιουργήθηκε η πεποίθηση πως με πράξεις και ενέργειές μου, τελέσθηκε εις βάρος σας το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, για το οποίο ζητήσατε την ποινική μου δίωξη.
Με την παρούσα δηλώνω ενώπιον υμών, όπως έκανα και με τις από 28.12.2016 έγγραφες εξηγήσεις μου ενώπιον του κ. Εισαγγελέα, πως ουδέποτε είχα σκοπό να προβώ σε πράξεις που θα μπορούσαν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή σας, καθώς και σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα προσέβαλλε την Ομοσπονδία και το έργο της. Μάλιστα όπως εξ αρχής είχα δηλώσει ενώπιον αρχών, σας θεωρούσα πάντα αρωγό των προσπαθειών για ασφαλή και αξιοπρεπή αντιμετώπιση των αναγκών των παιδιών με αναπηρία που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Δήμου Μαραθώνα και με κάθε αφορμή αναδείκνυα τη συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια.
 Ουδέποτε λοιπόν ήθελα να σας συκοφαντήσω ή να προβώ σε οποιαδήποτε πράξη που θα μπορούσε να βλάψει την τιμή και την υπόληψή σας ως άτομο ή να μειώσω την προσφορά της Ομοσπονδίας, τα μέλη της οποίας αγωνιούν περισσότερο από τον καθένα για την εύρυθμη λειτουργία των κατασκηνώσεων, ως γονείς και κηδεμόνες των παιδιών - ΑμεΑ που φιλοξενούνται, τουναντιόν ήθελα να αναδείξω τα προβλήματα που υπάρχουν, να βρεθούν άμεσα λύσεις και να διερευνηθούν εξ αμφοτέρων τυχόν ευθύνες προσώπων, για τους οποίους είχαν περιέλθει στη γνώση μου πληροφορίες περί άσκησης μη χρήστης διαχείρισης.
Σε κάθε όμως περίπτωση επαναλαμβάνω κατηγορηματικά, πως ούτε θεωρώ ούτε είχα πρόθεση, να αφήσω να εννοηθεί ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ή εσείς προσωπικά ως πρόεδρος,  παρείχατε οποιουδήποτε είδους, άμεση ή έμμεση, στήριξη ή έστω ανοχή σε πρόσωπα που, κατά την άποψή μου, συνέδραμαν στην μη χρηστή διαχείριση της κατασκήνωσης.
Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2019
Ηλίας Ψηνάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.