Ροή Ειδήσεων

Λουκάς Πρωτονοτάριος: Χρυσός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2019


 Το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα Ανδρών κατηγορίας Τ36, κατέκτησε ο αθλητής από τον Μαραθώνα Λουκάς Πρωτονοτάριος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, με την συμμετοχή 400 αθλητών απ'όλη την Ελλάδα.
 Τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι ο μοναδικός κάτοχος του Χρυσού μεταλλίου, επιβεβαιώνοντας με αυτό την αξία του, τις προσπάθειες και την συνέπεια για αυτό που κάνει.
Τώρα είναι πολύ κοντά για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ντουμπάι 2019 , αφού προηγουμένως μπορέσει να πραγματοποιήσει άλλη μια συμμετοχή στο Παρίσι τέλος Αυγούστου.
Όλα όμως θα κριθούν, αν βρεθεί χορηγός, γι' αυτόν τον αγώνα γι αυτό όποιος μπορεί να προσφέρει θα τον φέρουμε σε επικοινωνία.
Ως εδώ έφθασε χάριν αυτών που τον στήριξαν και οφείλει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Τον Μεγάλο Χορηγό ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ κ.Αθ. Μαρτίνο Τους Χορηγούς Δάφνη Γαλακτοκομικά κ.Δημ. Μπακούλα, Ευρωπαϊκή Πίστη Ασφάλειες, Φούρνος Κατερίνας Κασσίμη, Αγροτικός σύλλογος Μαραθώνα, Συμμαχία Σπύρος Λιβαθινός, Café Γρηγόρης κ.Τασ. Γιακουμή, και τούς Υποστηρικτές Μελισσοκομία Βοθωνος κ.Δημ.Μέξη Mini shop Spanos, Αγροτικά Μπουκουβάλας, ΑDIDAS HELLAS, POWER HEALTH, GO-HI, Ergo Life εργομετρικό.
Χορηγός Επικοινωνίας: Εφημερίδα ΖΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.