Ροή Ειδήσεων

Παράταση κι επιπλέον διευκρινίσεις για το πρόγραμμα που δίνει έως και 60.000€ στις επιχειρήσεις του Δήμου Μαραθώνα & Ραφήνας - Πικερμίου.

Παράταση δόθηκε στο πρόγραμμα της περιφέρειας που χορηγεί από 1.000€ έως και 60.000€ σε επιχειρήσεις που έχουν έδρα ή υποκατάστημα στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου.

Υπενθυμίζουμε ότι βασικός στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση επιχειρήσεων στους Δήμους Μεγαρέων, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα της Περιφέρειας Αττικής, δήμων που επλήγησαν από πλημμυρικά φαινόμενα και καταστροφικές πυρκαγιές τον Νοέμβριο 2017 και τον Ιούλιο 2018, προκειμένου να βελτιώσουν την κατάστασή τους έτσι όπως αυτή διαμορφώθηκε σε συνέχεια των καταστροφών. Ειδικότερα, στόχος είναι η αναστροφή της συρρίκνωσης της παραγωγικής βάσης της Περιφέρειας. 
Τα καταστροφικά συμβάντα που έπληξαν τις περιοχές οδήγησαν σε πτώση της επιχειρηματικής δραστηριότητας κυρίως των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες ως πελάτες τους κυρίως έχουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες των πληγεισών περιοχών. Η δράση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενισχύσει τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις με σύντομες διαδικασίες, έτσι ώστε να συνεχίσουν την λειτουργία τους και να ανταπεξέλθουν στις ανελαστικές τους ανάγκες.
Η πρόσκληση αφορά την ενίσχυση επιχειρήσεων που ήδη λειτουργούσαν στις πληγείσες περιοχές κατά την περίοδο των καταστροφικών συμβάντων. Ειδικότερα αφορά την ενίσχυση των παραπάνω επιχειρήσεων ως προς το απολεσθέν εισόδημα τους για το έτος 2018 (ήτοι από 1/1/2018 έως 31/12/2018) και σύμφωνα με τις σχετικές δηλώσεις των επιχειρήσεων στις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες και στις φορολογικές αρχές.
Για δωρεάν πληροφορίες και ενημέρωση για το αν η επιχείρησή σας δικαιούται κάποιο ποσό καλέστε στο τηλέφωνο 2103009878 ή κινητό 6947916568 ή επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@zicon.gr.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.