ΒΡΕΘΗΚΕ - [Εξαφάνιση ενηλίκου στον Mαραθώνα]


Από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 αγνοείται ο 27χρονος Γιώργος Μάρκου από τον Μαραθώνα.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλούζα κοντομάνικη καφέ και βερμούδα παραλλαγής. 
Οδηγεί το ΖΧΤ6759 λευκό TOYOTA AYGO. 
Ο Συναγερμός έχει κοινοποιηθεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής. 
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας


Ενημέρωση 5/6/2019 16:00 


Η περιπέτεια του κ. Γιώργου Μάρκου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Μάρκου, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο 27χρονος χάθηκε την 03/06/2019, από την περιοχή του Μαραθώνα, Αττικής, όπου είχε πάει με το αυτοκίνητό του, για να επισκεφθεί συγγενείς του.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 04/06/2019, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί της Τετάρτης, 05/06/2019 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αναζητούμενος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της Ομόνοιας, στην Αθήνα, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Μάρκου, επέστρεψε στην οικογένειά του.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συμπολίτες μας που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

http://www.lifelinehellas.gr

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes