Ροή Ειδήσεων

ΒΡΕΘΗΚΕ ο αγνοούμενος από τον Μαραθώνα


Μετά την πρωινή μας ενημέρωση για την εξαφάνιση του Μάρκου Γεώργιου από τον Μαραθώνα, αίσιο τέλος έχει τελικά η υπόθεση αφού ο Γιώργος είναι πλέον με την οικογένεια του σώος και αβλαβής. 

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της "Γραμμή Ζωής": 

Η περιπέτεια του κ. Γιώργου Μάρκου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Μάρκου, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο 27χρονος χάθηκε την 03/06/2019, από την περιοχή του Μαραθώνα, Αττικής, όπου είχε πάει με το αυτοκίνητό του, για να επισκεφθεί συγγενείς του.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 04/06/2019, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί της Τετάρτης, 05/06/2019 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αναζητούμενος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της Ομόνοιας, στην Αθήνα, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Μάρκου, επέστρεψε στην οικογένειά του.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συμπολίτες μας που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.