Ροή Ειδήσεων

Στέργιος Τσίρκας: Απάντηση στην δήλωση του κ.Νίκου Χατζηγιάννη


Σε απάντηση της δήλωσης του κ. Νίκου Χατζηγιάννη για την μεταξύ μας συνάντηση, θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα:
Πράγματι συναντήθηκα μαζί του το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαΐου στο γραφείο του στη Νέα Μάκρη. Ο κύριος Χατζηγιάννης από το ξεκίνημα της συζήτησής μας εμφανίστηκε ιδιαίτερα εριστικός, ζητώντας μου «δηλώσεις» κατά συγκεκριμένων προσώπων χωρίς κανένα απολύτως νόημα. Άλλωστε ο λόγος μου -όπως γνωρίζουν οι συνδημότες μου- έχει μεγαλύτερη αξία από οποιαδήποτε γραπτή μου δήλωση!
Πράγματι, ζήτησα από τον κύριο Χατζηγιάννη να παραμείνει αμέτοχος στα της 2ης Κυριακής, αφήνοντας τον κόσμο να αποφασίσει ποιος είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος.
Τέλος, ως νομικός και ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης θα έπρεπε ο κύριος Χατζηγιάννης να γνωρίζει πως είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες ελέγχου των εσόδων-εξόδων & διαγραφών του Δήμου για τα έτη 2014-2015-2016 στα οποία περιλαμβάνεται και η συγκεκριμένη απόφαση (δημοτικό αναψυκτήριο στην Νέα Μάκρη) στην οποία αναφέρθηκε.
Πάντα προστάτευα, προστατεύω και θα προστατεύω τα συμφέροντα του Δήμου μας. Το κλίμα δεν θα πολωθεί από την παράταξή μας… Δεν είναι στο χαρακτήρα μας.
Τις απαντήσεις θα τις δώσει ο λαός την προσεχή Κυριακή!
Σας ευχαριστώ
Στέργιος Τσίρκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.