Σπύρος Λιβαθινος: Την Κυριακή ψηφίζουμε για μια καλύτερη ζωή!


Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Μαραθώνα, Σπύρου Λιβαθινού, για την ιστορική εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Φίλες και Φίλοι συνδημότες,

Η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία του Δήμου Μαραθώνα βρίσκεται προ των πυλών! Στις 2 Ιουνίου δεν αποφασίζουμε απλά για το νέο Δήμαρχο, αλλά για το αύριο του τόπου μας: Για το αύριο του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα, της Νέας Μάκρης.
Σας θέλουμε όλους μαζί μας ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ σε μια αληθινή ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΩΗΣ! Κι όταν οι Έλληνες παλεύουμε μπορούμε να αλλάξουμε ακόμη και τη ροή της ιστορίας. Στο Μαραθώνα το ξέρουμε καλά!
Τις μέρες που μεσολάβησαν μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών, θέλησα ως επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ να ανταλλάξω απόψεις με φορείς της πόλης μας και φυσικά με τους κ.κ. Χατζηγιάννη και Κυπαρίσση, προκειμένου να μοιραστώ μαζί τους το όραμα και το σχέδιο του συνδυασμού μας για να αφήσει πίσω του ο Δήμος Μαραθώνα τον πολυετή μαρασμό του.
Θέλω να ευχαριστήσω και τους δύο για το πολιτισμένο κλίμα που κύλησαν οι συζητήσεις και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για το σχέδιο διοίκησης του Δήμου που σχεδιάζουμε να ακολουθήσουμε σε περίπτωση που οι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε την προεκλογική μας εκστρατεία στόχος μας ήταν αποκλειστικά η ενημέρωση του πολίτη ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑ. Ένα όραμα, το οποίο μετά από πολύμηνη σκληρή δουλειά μετατρέψαμε ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του Δήμου. Το ίδιο πράξαμε και την τελευταία εβδομάδα.  Θελήσαμε να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους θα κληθούμε να συνεργαστούμε την επόμενη μέρα των εκλογών στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Το ίδιο ακριβώς κάνουμε απευθυνόμενοι καθημερινά στους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα.
Αφήνουμε πίσω μας ό,τι παλιό, φθαρμένο, δοκιμασμένο, αποτυχημένο, διαφορετικών αντιλήψεων και πράξεων. Αποδοκιμάζουμε κάθε είδους ενέργειες – όπως αυτές του κ. Στέργιου Τσίρκα που κατήγγειλε με επίσημη τοποθέτησή του ο κ. Νίκος Χατζηγιάννης – και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Κυριακή για να μην επανέλθουν τέτοιου είδους πρακτικές στο Δήμο μας.
Ξεκινάμε από την αρχή για να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο. Δεν πρέπει να αφήσουμε ποτέ ξανά καταστροφικές πολιτικές και μεθόδους να μας οδηγήσουν σε εσωστρέφεια και μισαλλοδοξία, να μας βυθίσουν στην οπισθοδρόμηση.

Φίλες και Φίλοι συνδημότες,

Όλοι το γνωρίζουμε, όλοι το θέλουμε και ήρθε η ώρα να το απαιτήσουμε!
Αξίζουμε καλύτερη ζωή και την Κυριακή 2 Ιουνίου πρέπει να την διεκδικήσουμε και να την κερδίσουμε με την ψήφο μας. Στηρίζοντας τη «Συμμαχία».
Δώστε μου την δύναμη όλοι μαζί να υλοποιήσουμε την επόμενη τετραετία αυτά τα 10 βήματα ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας που έχουμε ως όραμα.  Δέκα βήματα που σχεδιάσαμε για να αλλάξουμε το Δήμο Μαραθώνα.
Ήρθε η ώρα το Όραμά μας να γίνει Πραγματικότητα!
Με εκτίμηση,
Σπύρος Λιβαθινός

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON