Ανακοίνωση του συνδυασμού Πορεία Πράξης σχετικά με τη στήριξη του συνδυασμού από πολιτικά κόμματαΑνακοίνωση του συνδυασμού Πορεία Πράξης 
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη στήριξη του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ από πολιτικά κόμματα θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: 
  1. Ο συνδυασμός ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ είναι ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός ανεξάρτητος πολυφωνικός πολυσυλλεκτικός. Ως τέτοιος έχει στις τάξεις του υποψήφιους από όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, ενδιαφέρεται για την επιστημονική συγκρότηση, την κοινωνική προσφορά, το ήθος του κάθε υποψηφίου και όχι για τη κομματική του προέλευση. Ενδιαφέρεται για όσα ενώνουν τους πολίτες και όχι για όσα τυχόν τους χωρίσουν. 
  2. Ουδέποτε ζήτησε στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα, ούτε ποτέ συνομίλησε με σκοπό την πολιτική συνεργασία ή την υποστήριξή του, Δεσμεύεται μόνο από το πρόγραμμα του και μόνο απέναντι στους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα και σε κανέναν άλλο.
  3. Οι πολίτες σε ο,τι αφορά το Δήμο θα ψηφίσουν τα πρόσωπα και τις προτάσεις που θα πάνε τον τόπο μπροστά.  Σε λίγες μέρες όλοι θα διαπιστώσουν το τεράστιο πλειοψηφικό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί και στηρίζει τον συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ. Την επόμενη μέρα όλοι μαζί χωρίς νικητές κ ηττημένους θα ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας όπως μας αξίζει. 

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON