Ροή Ειδήσεων

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ: Υποψήφιος με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ

Υποψήφιος με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη
Φίλες και φίλοι, 
Είμαι γέννημα θρέμμα της Νέας Μάκρης με παππούδες Μικρασιάτες. Ασχολήθηκα επιχειρηματικά για πολλά χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου και της εστίασης και τώρα διαχειρίζομαι την περιουσία που με πολύ κόπο δημιουργήσαμε ο πατέρας μου και εγώ. 
Είμαι παντρεμένος και τρέφω μεγάλη αγάπη για το κυνήγι και το ψάρεμα από τα παιδικά μου χρόνια. Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όνειρα για τον τόπο μου και ελπίζω σε ένα σημαντικό βήμα στο μέλλον για να βελτιωθεί η ζωή μου. Προσπαθώ καθημερινά να δημιουργήσω προϋποθέσεις έτσι ώστε ο τόπος μου να είναι η πηγή της ζωής μου. 
Αγωνίζομαι καθημερινά μέσα σε περιβάλλον που με αντιμετωπίζει χωρίς το ενδιαφέρον που θα ήθελα. Με εξοργίζει η αδιαφορία και η υποβάθμιση της περιοχής μου που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια. Θέλω τον Δήμο να είναι δίπλα μου στις προσπάθειες που κάνω εγώ και οι συμπολίτες μου. Μέχρι σήμερα μόνο αδιαφορία έχω εισπράξει. Αποφάσισα να πω "φτάνει ως εδώ". Αρνούμαι να μείνω παρατηρητής. Τολμώ να συμμετέχω για να αλλάξω όλα όσα επί χρόνια παρέμειναν στάσιμα και ταλαιπωρούν και πληγώνουν τους συμπολίτες μου. Στον Νίκο Χατζηγιάννη με κέρδισε ο ατόφιος χαρακτήρας του, η ανθρωπιά του και η καθαρότητα της σκέψης του. 
Πιστεύω ακράδαντα ότι ένας τόσο καθαρός και αμόλυντος άνθρωπος είναι ικανός να οδηγήσει τον Δήμο μας στην πρόοδο και την ανάπτυξη με έργα ουσίας. Αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Μαραθώνα, ένα σημαντικό Βήμα στο Μέλλον και θα το διεκδικήσουμε !! Γι' αυτό συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Χατζηγιάννη. Για να αλλάξουμε τον τόπο μας, να τον βάλουμε σε αναπτυξιακή πορεία και να βελτιώσουμε την ζωή μας. Καλώ όλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.