Ροή Ειδήσεων

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΙΝΗΣ Υποψήφιος με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Ο Παναγιώτης Τσιμίνης γεννήθηκε στο Βαρνάβα το 1964 όπου και κατοικεί μόνιμα.
Είναι παντρεμένος με την Φανή Μήλιου και έχει αποκτήσει τρία παιδιά και ένα εγγόνι.
Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου ως ηλεκτρολόγος.
Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαρνάβα. Υπήρξε ιδρυτής και Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Βαρνάβα. Ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας πυροπροστασίας του Βαρνάβα και Πρόεδρος της επιτροπής κατά του Φυσικού Αερίου. Ο Παναγιώτης Τσιμίνης συμμετείχε ενεργά σε όλους τους αγώνες κατά του ΧΥΤΑ Μαραθώνα.
Από το 1998 τον Παναγιώτη Τσιμίνη τιμούν οι συμπατριώτες του με τις ψήφους τους και των κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις. Την διετία 1998 -2000 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα. Την διετία 2000-2011 διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Βαρνάβα ενώ από το 2011 ως το 2014 ήταν Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα.
Από το 2014 έως σήμερα είναι Κοινοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης.
Ο Παναγιώτης Τσιμίνης με την μακρά και επιτυχημένη ενασχόλησή του με τα κοινά στο Βαρνάβα έχει αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τόπου. Έχει αποδεδειγμένα τιμήσει όλες τις διοικητικές θέσεις στις οποίες θήτευσε και γνωρίζει άριστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Ενότητα του Βαρνάβα. Όπως ο ίδιος δηλώνει “Κάνω κι εγώ το Βήμα στο Μέλλον μαζί με το Νίκο Χατζηγιάννη και την δημοτική του ομάδα και δίνω Βήμα στα νιάτα του τόπου μας”.
 Με σύνθημά του το “ΤΣΙΜΙΝΗΣ = ΕΓΓΥΗΣΗ” ο Παναγιώτης εγγυάται προσωπικά για ένα αύριο γεμάτο ελπίδα και προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.