Ροή Ειδήσεων

ΓΚΡΙΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Υποψήφιος με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Γεννήθηκε στις 22/7 του 1972 στο Κουκάκι της Αθήνας μεγάλωσε στην περιοχή της Καλλιθέας και της Νέας Μάκρης καθώς η οικογένειά του ζούσε κατά τη διάρκεια του χειμώνα στην Καλλιθέα ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ζούσε στην περιοχή της Νέας Μάκρης και συγκεκριμένα στην περιοχή κοράλλι. Γόνος οικογένειας η οποία είχε εγκατασταθεί στην περιοχή Κοράλλι προ του 1922 και έκτοτε κατοικεί σε αυτήν.
Tο 1991 εγγράφηκε στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο της Θράκης στο τμήμα πολιτικών μηχανικών από το οποίο αποφοίτησε το 1997. 
Στις αρχές του 2000 απολύθηκε από το στρατό και ξεκίνησε να Εργάζεται σε τεχνική εταιρεία κατασκευής μεγάλων κτιριακών έργων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ως επιβλέπων μηχανικός και εργολάβος κατασκευάζοντας κτίρια για τη ΔΕΠΑ μουσεία και βιομηχανικά κτίρια αποθηκών και γραφείων. Το 2002 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην περιοχή της Νέας Μάκρης μετατρέποντας την παλιά εξοχική κατοικία σε μόνιμη κατοικία Μιας και η αγάπη του για την περιοχή ήταν τόσο μεγάλη που θα ήθελε να κατοικήσει μόνιμα πλέον σε αυτή. Το 2005 αφού παρέδωσε ως εργοταξειάρχης κοινοπραξίας τεχνικών εταιρειών το κτίριο του πρωτοελλαδικού νεκροταφείου Μαραθώνα, αποχώρησε από την τεχνική εταιρεία στην οποία εργαζόταν και άρχισε να δραστηριοποιείται μόνιμα στην περιοχή του δήμου μας ως ανεξάρτητο τεχνικό γραφείο. 
παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2005 και είναι πατέρας τριών παιδιών δύο αγοριών και ενός κοριτσιού και δραστηριοποιείται ακόμα στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνα καθώς και στο ευρύτερο λεκανοπέδιο της Αττικής ως μηχανικός και  εργολάβος οικοδομικών έργων. Η αγάπη του για την περιοχή τον ωθεί να βάλει υποψηφιότητα στο δήμο μας στηρίζοντας ανθρώπους τους οποίους γνωρίζει και πιστεύει ότι μπορούν να προσφέρουν πραγματικά έργο στον τόπο αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τις υποδομές και τα σχέδια πόλης Η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης οικιστικής περιοχής η οποία τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε και από κακή διοίκηση και από φυσικές καταστροφές , είναι ο απώτερος στόχος της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.