Ροή Ειδήσεων

Κουρουνάκος Νίκος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Ονομάζομαι Κουρούνακος Νικόλαος και γεννήθηκα στο Γύθειο Λακωνίας. Μεγάλωσα στο Πέραμα στον Πειραιά όπου έζησα μέχρι το 1988. Εκεί δημιούργησα οικογένεια και απέκτησα 2 παιδιά.
Φοίτησα στην Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού και εργάστηκα ως Μηχανικός στο εμπορικό ναυτικό από το 1973 έως το 1984 και από το 1984 έως το 2008 ως Τεχνικός Μηχανικός της ΕΥΔΑΠ. Συμμετείχα σε κοινωνικές και συνδικαλιστικές δραστηριότητες των κλάδων αυτών. Συνταξιοδοτήθηκα το 2008.
Έζησα στην Ανάβυσσο από το 1988 έως το 2004, και από το 2004-2009 στην Βάρκιζα. Είμαι παντρεμένος με την Νικολέτα Μελισσινού και από το 2009 μένουμε στον Σχοινιά Μαραθώνα.
Από την νεανική ηλικία μου συμμετέχω σε εθελοντικές οργανώσεις κοινωνικής δραστηριότητας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος Περάματος το 1990. Οι δραστηριότητες μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η συμμέτοχη μου σε εθελοντικές και κοινωνικές οργανώσεις με ακολουθούν σε όλη την πορεία της ζωής μου.
Συμμετέχω στην Συντονιστική Επιτροπή της «Δύναμης Πολιτών» με την οποία είμαι εκλεγμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα. Επίσης είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα.


Θέλοντας να συμβάλλω και εγώ στην συγκρότηση μιας Ενωτικής αυτοδιοίκησης συμμετέχω στο συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέργιο Τσίρκα ώστε από κοινού να αναδείξουμε τον Μαραθώνα στη θέση που του αξίζει με προτεραιότητα στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στην ΠΑΙΔΕΙΑ και στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.